robinhoop.nl

Whoop whoop: hoelahoepen!

Kijk, dit vinden wij nou leuk! Hoelahoepen! Net als vroeger. Maar dan net even anders want eh... we weten niet hoe het met jou zit, maar heb jij onlangs nog gehoepeld? Wij wel, en dat bleek toch lastiger dan gedacht. Gelukkig hebben we hier Robin Hoop voor. Robin is een kei in hoepelen. Ze geeft dan ook supertoffe workshops en -trainingen in hoelahoepen. En ze weet precies waar het goed voor is: een slanke taille, sterke buik- en bilspieren (yes we love!), je wordt er soepeltjes van in de heupen en je conditie gaat met sprongen vooruit... Nouja, alleen maar goed nieuws dus over dat hoepelen. Denk nu niet dat je die plastic roze van de speelgoedwinkel kunt gebruiken. Nope. Je hebt een échte, stevige, verzwaarde hoelehoep nodig, wil je hier een beetje the spirit van krijgen. En precies die hoepels verkoopt Robin Hoop dus. Héél toffe exemplaren, en ook nog eens opvouwbaar. Misschien kun je meteen zo'n lesje boeken, die door het hele land plaatsvinden. Of samen met je vriendinnen (ideetje voor een vrijgezellenuitje?) of je team een workshop volgen! Wedden dat ook jij verslaafd raakt? 

Foto: Jogha

blog

Terugblik op onze deelname aan Flavourites Live

Wat was het weer een feestje, onze deelname aan Flavourites Live! Inmiddels alweer 3 weken geleden hebben we met een mooie stand voor Studiodewinkel 3 dagen Live gestaan in de bijzondere Kromhouthal in Amsterdam.

De stand en ingang
De stand en ingang

De donderdag voor het event kregen we de hele dag de tijd om van onze stand, in het begin nog geheel lege witte ruimte, ons tijdelijke winkeltje te maken. Zo leuk om een groot deel van onze collectie samen te brengen en te stylen. De entree van Flavourites live was ook mooi gestyled, met op de muren de vilten zwaluwen van Wandschappen.

Zaluwen van Wandschappen
Zaluwen van Wandschappen

De zwaluw kwam ook subtiel terug in onze stand. Mooi hoe het oranje folie aan de achterzijde reflecteert op de wand. Lijkt net of de zwaluw daardoor licht geeft! Deze zwaluwen zijn in een set van 3 verkrijgbaar in ons shop. 

Onze stand!
Onze stand!

De display dozen die we net nieuw in de collectie hebben waren een prachtige onderkomen voor de speciale porselein objecten!

De 3D kevers
De 3D kevers

Het idee was om de stand een beetje op kleur te stylen. Zo onstond er een mooi verloop van verschillende kleur tinten. Mooi in kleur verloop o.a. met de flesvazen uit onze collectie van Foekje Fleur.

De nieuwe 3d kevers van Studio roof ‘kropen’ heerlijk door onze stand. Een mooie nieuw design, waar je heerlijk mee kan stylen. Je hangt ze namelijk ook makkelijk op aan een spijkertje aan de wand. Check voor alle kevers onze shop!

Ik heb natuurlijk ook zelf de tijd genomen lekker over de beurs te wandelen. Leuk om te zien hoe andere webshop hun producten presenteren. Ik heb bij onze tijdelijk buurvouw, Engelpunt, mooie bamboebordjes gekocht als kraamcadeautje voor een lief meisje. Ze werden in de stand vrolijk voor mij ingepakt. En in hun stand hing deze grote nieuwe kalender voor 2019! 

Onze andere buurvrouw Mayli showde mooie sieraden in haar stand met diverse natuurstenen. Heel subtiel. Deze ketting met een mooie groene natuursteen staat op mijn wishlist.  

De stand van Twaalfzestig zag er echt prachtig gestyled uit. Meerdere ontwerpers die samen een collectief vormen. En hun designs van voornamelijk keramiek showde op deze beurs. Zie je die mooie porseleinen kerstbal met de domtoren erop? Die kon ik niet weerstaan en hangt nu bij mij thuis in de kerstboom :)

Helemaal achter in de Kromthouthal waren kinderen én volwassenen aan het hoelahoepen, dit zag er vrolijk uit! Robin Hoop verkoopt zelf gemaakte en opvouwbare hoepels. Heerlijk kleurrijk. Zie haar links in actie met het maken van een special! Check voor alle hoepels en workshops die ze geeft op haar site!

Ongemerkt zijn er van onze stand fijne foto’s gemaakt door fotografe Danique van Gurp. Erg leuk om deze later terug te zien :) Heb je ons gespot?? Links zie je mij in actie en rechts mijn partner Michel met het inpakken van een porseleinen design. Herkenbaar aan de blauwe broches! Erg leuk om weer veel klanten gesproken te hebben op de beurs! Veel bekende klanten gezien en ook veel nieuwe klanten ontmoet. Het waren weer 3 fijne dagen op Flavourites live voor Studiodewinkel.

Fijne Feestdagen iedereen & een sprankelend 2019!

Veel liefs, Sandra

Kalender van Engelpunt
Kalender van Engelpunt
Droomketting van Mayli
Droomketting van Mayli
De mooie stand van 1260
De mooie stand van 1260
Robin Hoop
Robin Hoop
Foto: Danique van Gurp
Foto: Danique van Gurp

meer blogs van robinhoop.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)