re-bornsports.com

Urban sports wear

Jaaa! Wat een te gek sportkleding merk hebben wij gevonden! Hier houden we van. Sportkleding waar echt over nagedacht is. Zoals de sporttops die je op verschillende manieren kunt dragen. Of met een extra lange achterkant. De sweaters hebben ons hart gestolen - vooral dat witte exemplaar. Prachtig (ook leuk op een jeans trouwens). Echt toffe kleding voor een intensieve work-out of voor een fijne yogasessie. En na het sporten? Ook dan kun je de items van Re-born gerust dragen, want daar zijn ze nou net voor bedoeld. Voor haar én hem!

blog

Met deze items wordt je work-out nóg leuker!

Het is net als met klussen: goed gereedschap maakt het timmeren, boren en behangen een stuk makkelijker. Voor sporten geldt hetzelfde, want als je een fijne outfit hebt en behoorlijk materiaal, dan wordt je work-out meteen een stuk leuker!

Met deze outfits wordt je work-out nóg leuker!
Met deze outfits wordt je work-out nóg leuker!

(h)eerlijke outfits!

Bij YogaKledingOnline vind je eco en fair producten die geschikt zijn voor elke vorm van bewegen. Of je nu houdt van yoga, pilates of work-outs in de sportschool, met deze active wear kom je comfortabel je practice door!

Eerlijke sportoutfits van YogaKledingOnline
Eerlijke sportoutfits van YogaKledingOnline

Op en top!

Kijk Sabela eens shinen in de burgundy sport tight! Het zachte elastische materiaal heeft platte naden en een hoge tailleband met zakje. En dan die elastic back top; mooi hoog gesloten aan de hals, langere pasvorm en sexy detail op de rug. Je mag best opvallen in jouw workout outfit. Voel je heerlijk comfortabel in jouw RE-BORN outfit.

Bij Re-Born Sports vind je deze lange top met open rug.
Bij Re-Born Sports vind je deze lange top met open rug.

Op het matje

Kom maar op met die downward facing dogs, warriors en andere uitdagende yoga poses! Deze yogamatten van Kurma geven lekker veel grip en doordat ie 60 cm breed is, heb je extra veel ruimte voor je oefeningen. Je vindt ze - en nog veel meer fijne accessoires voor je work-out - bij Yoga-Specials.

Super fijne yogamat van Yoga-Specials
Super fijne yogamat van Yoga-Specials

Puike prints op bestelling

Als je niet houdt van yoga en fitness leggings in maar één kleur, dan word je zeker weten blij van de leggings van het Nederlandse Relax. Unieke en kleurrijke (art)prints maken van deze leggings echte eyecatchers. En de leggings worden op bestelling gemaakt. Scheelt een hoop overproductie en onnodig transport!

Hydrateren, mensen!

Niks zo belangrijk tijdens je work-out als goed drinken, want door al dat bewegen en zweten verlies je veel vocht! In deze Quencher van Stanley past maar liefst 1,2 liter water. Meer dan genoeg dus om je vochtgehalte op peil te houden. En deze kleur Plum is de aller- allernieuwste kleur van deze populaire drinkbeker!

 

De leggings van Relax worden op bestelling gemaakt!
De leggings van Relax worden op bestelling gemaakt!
De nieuwste kleur van Stanley: plum!
De nieuwste kleur van Stanley: plum!

meer blogs van re-bornsports.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)