psikhouvanjou.nl

Originele hebbedingen

Dit is nu echt een webshop waar je nog echte schatten kunt ontdekken op het gebied van speelgoed, kinderkamer accessoires en originele kraamcadeaus. En dat allemaal van merken die je nu eens níet overal tegenkomt! Het mooiste speelgoed van DJECO, JANOD en VILAC en prachtige muziekinstrumenten van Kids Concept. Stoere kinderkamer accessoires van KidsDepot, Bloomingville Mini en het Spaanse merk Nobodinoz, een van onze favoriete labels van dit moment. De tipi tenten, speelzakken, matrasjes en meer vrolijks vinden we zó mooi, met die grafische patronen. Tipje: ook de leukste originele kraamcadeaus shop je bij Psikhouvanjou.nl, en je ontvangt ze ook nog eens feestelijk verpakt. Shop je graag via je smartphone, download dan de handige PS shopping app.

 

blog

Sinterklaas kapoentje

Tsja, het is als moeder van twee jonge kinderen natuurlijk een inkoppertje; een paar dagen voordat de goedheiligman, ondanks alle dramatische tegenslagen die hij altijd in de overtocht te verwerken krijgt, weer samen met zijn Pieten veilig voet aan Nederlandse wal zet. Dan schrijf je een blog over de leukste schoencadeautjes!

Zie de maan schijnt...
Zie de maan schijnt...

Nou kun je natuurlijk samen met je kinderen eens lekker gaan zitten met zo’n groot speelgoedboek. Knippen, plakken en voila…toch wil ik je nog wat andere leuke dingen meegeven. Bij Studiozomooi.nl hebben ze een speciale pagina aangemaakt voor originele en zeer betaalbare schoencadeautjes. Voor alle leeftijden (ik zou je eigen schoen er ook maar bij zetten!) vind je hier allerlei leuks. Je kunt zelfs aangeven in welke prijscategorie je wilt zoeken, echt ideaal. Ik vond dit houten bouwspelletje zo snoezig. Staat ook niet verkeerd in een baby- of meisjeskamer!

Wie zoet is krijgt lekkers...
Wie zoet is krijgt lekkers...

Heb je de smaak te pakken? Nog eentje dan! Want bij Psikhouvanjou.nl shopt de Sint de leukste spellen en puzzels, speelfiguren en knutselspullen. Het is echt heerlijk om lekker te struinen en er is voor ieder budget wel wat te vinden. Van de allerkleinsten tot kinderen van een jaar of tien. Kwalitatief mooie merken en een stuk origineler dan wat er verkocht wordt bij de speelgoedgiganten. Deze houten cakejes zijn toch om op te (vr)eten?

Zachtjes gaan de paardenvoetjes...
Zachtjes gaan de paardenvoetjes...

Ken je de houten speelfiguren van Holztiger en Ostheimer al? Neem dan voordat je, je computer dichtklapt ook nog even een kijkje op Villahoera.nl. Deze twee Duitse merken maken prachtige handgemaakte dieren, veilig om mee te spelen en prachtig om naar te kijken. En ze passen uitstekend in een kinderschoen… win win win!
Hmmm, toch jammer dat ik met mijn kinderen heb afgesproken, dat ze maar twee keer hun schoen mogen zetten… Kan ik dat nog terugdraaien?

Zie de maan schijnt...
Zie de maan schijnt...

meer blogs van psikhouvanjou.nl

reacties op deze webshop (3)

03 februari 2012
Hester
23 november 2011
Susan
De enveloppenmal is hier een groot succes! Vooral bij zoon Guus. Hij was leuk verpakt en snel binnen!
13 januari 2011
Eva
Hele leuke webshop. Het assortiment vind ik leuk en bijzonder. Bovendien was mijn bestelling heel snel verwerkt en lag het mooi ingepakt op mijn deurmat. Een hele leuke verrassing!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)