naduvi.com

Design voor een prikkie!

Als je op zoek bent naar betaalbaar design voor in je huis zit je hier helemaal goed! NADUVI is namelijk de online interieur-outlet waar items van bekende interieur merken met kortingen tot 80% worden aangeboden. Op naduvi (genomineerde bij de Shopping Awards 2020), presenteren merken in shop-in-shops de mooiste musthaves voor alle ruimtes in huis: van de woonkamer, tot de badkamer en keuken - evenals decoratieve accessoires. Zoeken gaat heel makkelijk, namelijk op wooncategorie, stijl, kamer of op je favoriete merk. Zo hebben ze bijvoorbeeld te gekke lampen van Leitmotiv, hippe stoelen van Zuiver en fijn servies van Tokyo Design House. Laat je inspireren door de stijlpagina's en je ontdekt telkens weer nieuwe merken en musthaves!

blog

5x warme plaids om 's avonds lekker lang mee buiten te zitten

Ook als het geen zomer meer is kan het: lekker buiten zitten. 's Avonds een lekker vuurtje aan, en onder een dekentje genieten van een warme kop koffie, lekker wijntje of gewoon leuk gezelschap. Echt - het is nog lang geen winter. Met deze plaids houd je het wel even vol.

Van House Doctor, gespot bij The Style Hunter
Van House Doctor, gespot bij The Style Hunter

Gespot bij The Style Hunter: dit prachtige plaid van House Doctor in ecru. Zó mooi! Tip: combineer het plaid met de andere plaids van House Doctor. Ook heel mooi om op te stapelen, of om bij elkaar in een mand te leggen.

Deens
Deens

Bij Deens.nl spotte ik een aantal heel fijne plaids die zo'n onvervalste Scandinavische uitstraling hebben. Dit koraalroze exemplaar is prachtig. Die kleur! Super! En dan dit geruite Sherpa plaid, voor echte koukleumen. Hij is voorzien van een ultrazachte en extra warme achterkant. Daar wil je meteen een hele stapel van!

Sissy-Boy
Sissy-Boy

Dit plaid van Sissy-Boy heb ik zelf ook: zó mooi! je kruipt er heerlijk onder weg. Gebruik je het plaid niet als dekentje? Dan is het heel decoratief in huis!

Naduvi
Naduvi

Kijk nou toch eens hoe megazacht dit plaid (het is er in meerdere kleuren) eruit ziet. We zagen het bij Naduvi en het leuke is... Het kost maar € 14,35! Wow, doe ons meteen een hele stapel van die zachte vrienden!

 

 

meer blogs van naduvi.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)