millows.nl

Perfecte cadeautjeswinkel

Millows.nl is de perfecte cadeautjeswinkel. Waarom? Omdat je er super handig kunt zoeken op het moment van geven en voor wie het is. Of het nu voor een verjaardag, kraamcadeau of voor een huwelijk is of juist om iemand sterkte te wensen... Vervolgens zie je een hele rits aan heerlijke cadeautjes voorbijkomen (ja, ook voor jezelf!). Ook slim: de kalender die je hier kunt invullen. Zo ben je nooit meer te laat voor het shoppen van een cadeau! Pluspuntje: vrijwel alle cadeautjes passen door de brievenbus. Kijk, da's dan weer handig voor het geval de blije ontvanger in kwestie niet thuis is.

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Sassenstraat 45
Zwolle

blog

6x wedding (gifts)

Het trouwseizoen is in volle gang! Of het nou je eigen bruiloft is of die van je broer, zus of beste vriend(in), één ding is zeker: er komt een hele hoop bij kijken. Vorige week stond onze nieuwsbrief al in het teken van wedding gifts voor een onvergetelijk feest. Vandaag heb ik nog meer tips voor je die allemaal met trouwen te maken hebben!

handig en mooi: the wedding journal
handig en mooi: the wedding journal

Als er één moment is dat je koestert, is het wel je trouwen. De hele voorbereiding alleen al is een feest. Alleen hoe bewaar je het overzicht tussen alles wat geregeld moet worden? Daar heeft A-Journal een oplossing voor: de wedding journal. Deze wedding journal helpt je met lijstjes, lijstjes en nog meer lijstjes. Waar moeten jurken gepast worden? Ideeën voor de bruidstaart, te tafelindeling en nog veel meer! Zo maak je zelf een geweldig document van deze bijzondere tijd. Je shopt hem voor slechts € 15,99. Ook leuk om cadeau te geven!

te gek, deze limonadebar!
te gek, deze limonadebar!

We zagen ze ook al in de nieuwsbrief voorbijkomen: Vier! Hier huur je namelijk de allerleukste meubels en decoratiematerialen voor je bruiloft. Kijk deze Limonadebar eens, te gek! Echt een eyecather op de bruiloft. Je huurt de complete limonadebar voor maar €79,-. En nog wat hulp nodig bij de styling van de ceremonie, locatie en/of hele bruiloft? Dan helpt Marieta jullie met alle liefde met een styling-plan. Een adresje om te onthouden!

wat een mooie sfeermakers
wat een mooie sfeermakers

Wauw, wat een mooie sfeermakers zijn de lampionnen, honeycombs en tassels van Lampion webshop. Onmisbaar voor op de grote dag. En wat een keuze hebben ze! Als je, net als ik, niet zo goed kan kiezen laat je dan inspireren op hun blog of Facebook, daar zie je de ene na de andere mooie combinatie voorbij komen! Of kies voor een van de bruiloft decoratie sets, handig!

styling naar eigen wens
styling naar eigen wens

Hulp nodig bij het creëren van de perfect gestylde bruiloft? Of het nou een ongedwongen bohemien bruiloft in het bos is of een moderne industriële bruiloft en een oude fabriek, Oh Happy Day staat voor jullie klaar! Zij creëren op basis van jullie wensen een persoonlijk styling concept én zorgen ervoor dat op de dag zelf alles uitgevoerd wordt zoals besproken. Hoe fijn! In hun portfolio kan je wat inspiratie op doen van bruiloften die zij mochten voorzien van de styling. Die op de Lindenhof bijvoorbeeld, moooi!

Menig bruidspaar heeft als cadeautip een envelopje op de kaart staan. Logisch ook, want de grote dag kost helaas wel veel geld. Wil je nou niet alleen met een envelop met geld aankomen, bekijk dan dit pakketje vol geluk van Millows eens! Hierin zit een houten kaart met de tekst: I wish you lots of luck, een gelukswolkje en een zadenzakje om geluk te zaaien. Het pakketje vol geluk is verkrijgbaar voor € 12,95 en perfect om toe te voegen aan de welbekende envelop. En psst ook leuk: je kan het als cadeautje laten verpakken door Millows en een persoonlijke tekst toevoegen.  

Oei, nog zo’n leuk adresje: Online Wedding Shop. Hier vind je namelijk bruisaccessoires en trouwartikelen voor elk budget om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Naast de gebruikelijk bruidsaccessoires vind je hier ook handigheden als een gastenboek, ringkussens en decoratie voor het trouw- of vrijgezellenfeest. Ook handig: shoppen per thema. Kijk die Disty Floral of Beautiful Botanics serie eens, te leuk!

Nu alleen nog even wachten op de grote dag. Wij krijgen al helemaal zin in!  

een pakketje vol geluk
een pakketje vol geluk
voor welk thema kies jij?
voor welk thema kies jij?

meer blogs van millows.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)