lemonpoppytea.com

Voor theeleuten

Hier in de Flavourites-studio zijn wij onvervalste theeleuten. Herkenbaar? Laat je dan verrassen door een van onze favoriete theemerken Lemon Poppy Tea. Het verhaal erachter is al heel bijzonder - de thee bestaat uit Albanese bergkruiden uit de bergen van Albanië - maar deze thee presenteert ook nog eens fantastisch. Bij Lemon Poppy Tea shop je de mooiste kruidentakjes in prachtig vormgegeven doosjes. Kokend water erbij en klaar is je indrukwekkende en ook nog eens heel lekkere kop thee. Heerlijk, 's avonds op de bank, dekentje erbij en genieten maar. Oja, ook super als cadeautje, eventueel samen met zo'n beeldschoon porceleinen kopje van Studio Ineke van der Werff of zo'n glazen theepot. Komen je kruiden extra mooi in uit!  

blog

Met deze tips creëer je je eigen geluksmomentjes

Het is vandaag Blue Monday, en in lockdown tijden zou je hem zelfs Donker Blue Monday mogen noemen (haha). Met deze tips hoef je je geen zorgen te maken over een 'blue bui', en creëer je gemakkelijk je eigen geluksmomentjes.

Geluk heb je zelf in de hand! Toch?
Geluk heb je zelf in de hand! Toch?

Rosa Odor
De eerste tip die ik je ga geven voor het creëren van geluksmomentjes is een bijzondere. Het is namelijk een wasparfum, maar dan helemaal next level. Ken je die uitspraak dat geuren (en smaken) de snelste sleutel zijn tot fijne herinneringen en gedachten? Dat is dus precies wat je kan verwachten als je wast met de wasparfum van Rosa Odor: zalige geuren door je hele huis die je doen denken aan Italiaanse zee en bloemenvelden. Je krijgt bijna de neiging om, net als in die cliché wasreclames, even alles te laten vallen waar je mee bezig bent en je ogen even te sluiten zodat je je volledig kunt focussen op het opsnuiven van die fijne geuren. Lockdown of niet, hier word je echt zo blij van!

Wassen was nog nooit zó fijn..
Wassen was nog nooit zó fijn..

Lemonpoppy Tea
Wij worden blij van thee! En al helemaal als de thee ook nog eens zo knap is: zowel in de verpakking, als in je theeglas. De kruidenthee van Lemonpoppytea bevat bergkruiden uit Albanie, die gedroogd zijn tot sierlijke takjes. Voor een lekkere kop thee pak je een paar takjes en stop je ze in een (glazen!) theepot/theeglas om er vervolgens heet water overheen te gieten. Geniet van het bijzondere aanzicht en heerlijke thee. Echte verwennerij dit!

Heerlijke en bijzondere bergkruidenthee @lemonpoppytea
Heerlijke en bijzondere bergkruidenthee @lemonpoppytea

Hibi
Lekker voor bij je kop thee of een fijn boek: de aromatische lucifers van Hibi. Voor een ultiem zen-momentje. Je strijkt simpelweg de lucifer langs het doosje en legt de lucifer vervolgens op het bijbehorende matje, om vervolgens tien minuten lang te genieten van heerlijke geuren zoals japanse cypress of geranium. Hier wordt je geest heerlijk helder en rustig van, wat we allemaal kunnen gebruiken. Zal jij eens zien wat tien minuten zen met je dag kan doen. Je shopt deze fijne lucifers bij Maison Koos!

Geef je over aan 10 heerlijke minuten 'zen'.
Geef je over aan 10 heerlijke minuten 'zen'.

Wild Cards
Dit is een leuke tip voor quality time met de kids! Bij wild-cards zijn de kinderen aan zet en kunnen ze zelf kiezen wanneer ze toe zijn aan een leuke activiteit of een geluksmomentje. Pak simpelweg een kaartje van de stapel en kies uit leuke activiteiten zoals 'cupcakes maken', 'filmavond' of '1 uur later naar bed'. Maar je kunt ook als gezin een leuke kaart kiezen om vervolgens te genieten van een leuke avond met z'n allen. Hoe spontaner, hoe leuker!

AbbeyLab
Dit is een hele fijne relax-tip: de producten van biologisch beautylabel AbbeyLab. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten uit eigen kruidentuin, die de producten overheerlijk laten ruiken. Plan net als Flavourites' Natascha elke avond een ritueeltje in om je huid te reinigen met de cleansing oil die heerlijk naar lavendel ruikt, en leg daarna een warm doekje op de huid en kom even helemaal tot rust. Lees hier maar eens. Of vraag manlief of hij je even je rug los wil masseren met de winter massage oil die naar citroen, kaneel en kruidnagel ruikt. Laat je zintuigen alles opnemen en geniet! En hoe fijn is het dat het je huid ook nog eens echt goed doet?

Jurianne Matter
Als laatste deel ik een interieur tip voor je, zodat je huisje ook extra fijn en vrolijk blijft. De papieren producten van Jurianne Matter zijn o zo sierlijk en fijntjes en fleuren je huis helemaal op. Het zachte kleurgebruik en de minimalistische vormen zorgen, naast vrolijkheid, ook voor een zekere vorm van rust waardoor je een tevreden glimlach op je gezicht krijgt als je er naar kijkt. Heel erg fijn!

Voor family time!
Voor family time!
Vegan, duurzaam en biologisch!
Vegan, duurzaam en biologisch!
Wat een fijn plaatje..
Wat een fijn plaatje..

meer blogs van lemonpoppytea.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)