studiodraak.nl

Vrolijke kaarten

Bij Studio Draak ontwerpen ze hippe, vernieuwende, lieve en inspirerende geboortekaartjes. Een feest om te versturen! En voor Postcrossers en Snailmailers hebben ze een unieke collectie postkaarten en sluitstickers. Ze voegen steeds nieuwe producten toe aan de collectie en proberen te blijven verrassen - en dat lukt!

blog

De mooiste kaarten

Net als ik groot fan van kaarten? Mooi, want ik heb een kleine selectie gemaakt van mijn favorieten. Kaarten zijn kunstwerkjes voor een euro! Of een paar ;) 

Studiodraak
Studiodraak

Zachte en zoete kaartjes van studiodraak.nl 

Hipgemaakt
Hipgemaakt

Fantasievolle diertjes bij hipgemaakt.nl

Hipgemaakt
Hipgemaakt

Leuk! Het koala kaartje bevat bloemenzaadjes. Als je het kaartje in de grond stopt zullen er na een tijdje bloemetjes uit groeien! 

Happywhatever
Happywhatever

Gaaf! Deze kaart schrijf je eerst en de ontvanger vouwt er een designvaas van! Of kies voor een kaartje waarbij je zelf de bloemetjes in de pot moet tekenen! 

Kwetsbaar, subtiel maar zó mooi: de kaartjes van Maartje van den Noort. Deze set heeft er meteen tien. 

Laatste, maar wel mijn grote favoriet: Stofwolf. 

Kaartjes in het seizoen van Stokwolf!

Maartje van den Noort
Maartje van den Noort
Stokwolf
Stokwolf
Stokwolf2.jpg
Stokwolf2.jpg

meer blogs van studiodraak.nl

reacties op deze webshop (2)

19 oktober 2016
Wilma van Straaten
Wat een geweldige kaartjes ontwerpt Studio Draak toch. Zowel de geboortekaartjes als de ansichtkaarten zijn steeds verrassend leuk. (Er is ook gedacht aan de achterkant, heel origineel) Er is voor elke gelegenheid wel een kaart verkrijgbaar maar ook om ze zelf aan de muur te hangen. Wij kijken al weer uit naar de volgende ontwerpen. Ga zo door!
17 april 2016
Jessica
De ansichtkaarten van Studio Draak hebben mijn hart gestolen. Ik gebruik ze om naar vrienden te sturen en ik gebruik ze ook voor mijn hobby; postcrossing. Ik krijg veel leuke reacties op de vrolijke ontwerpen op de kaarten van Studio Draak.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)