kwartetcadeau.nl

Heb jij voor mij...

Kwartetten blijft leuk. Maar hoe leuk is het als je je eigen kwartetspel kunt samenstellen? Gewoon met je eigen leuke foto’s en je zelfverzonnen teksten. Ken je een grappig stel dat gaat trouwen? Vertrekt een vriendin voor lange tijd naar het buitenland? Of ben je met je gezin op vakantie geweest en wil je van de zonnige zomerkiekjes een fun in the sun kwartetspel maken om dat heerlijke vakantiegevoel het hele jaar door vast te houden? Alles kan. Wij worden er nú al enthousiast van en zijn nog niet eens begonnen. Maak je kwartetspel makkelijk en snel online. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Have fun!

blog

Maak het zelf: 5 originele DIY ideeën!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de juf of meester, wil je iets origineels geven aan iemand die geslaagd of jarig is of houd je gewoon heel erg van knutselen en fröbelen? Check dan deze 5 leuke diy-ideeën!

Foto of tekening op houtprint van September18
Foto of tekening op houtprint van September18

DIY-box foto op hout

Je eigen foto of afbeelding op hout printen: het is makkelijker dan je denkt. In deze Do It Yourself box van September18 zitten alle materialen die je nodig hebt om zo’n tof plankje te maken. Zo leuk om een mooie herinnering op hout te maken, voor jezelf of geef de hout print cadeau aan opa, oma, je schoonouders, oppas of... voor Vaderdag.

Kijk dan wat een leuke viltbloemen je kunt maken met de diy-pakketten van Viltbloemist!
Kijk dan wat een leuke viltbloemen je kunt maken met de diy-pakketten van Viltbloemist!

Vilt je eigen geboortebloem

Oh dit zijn toch werkelijk prachtige bloemen! Helemaal gemaakt van 100% wolvilt en jij kunt ze ook zelf maken! Viltbloemist heeft in samenwerking met Meaningful Crafts workshops in een doosje gemaakt. Er zijn in totaal 12 doosjes, voor elke maand één. Met heldere foto's en een duidelijke uitleg maak je zelf een mooie duurzame bos!

Te gek: dit gepersonaliseerde kwartetcadeau!
Te gek: dit gepersonaliseerde kwartetcadeau!

Gepersonaliseerd kwartet

Mag ik van jou uit de categorie 'Vakantie' de kaart 'zomer in Zweden'? Hoe leuk is het om een kwartetspel te spelen dat over jezelf en je geliefden gaat? Of welk onderwerp dan ook, want bij Kwartetcadeau kun je geheel naar wens je eigen kwartetspel ontwerpen. Super origineel om cadeau te doen, bijvoorbeeld voor Vaderdag!

Super stijlvolle accessoires maak je met de pakketten van Imakin
Super stijlvolle accessoires maak je met de pakketten van Imakin

Unieke designs die altijd lukken

Ga lekker (buiten) aan de slag met deze zomerse DIY-pakketten van IMAKIN DIY Design. Met deze complete DIY Pakketten knoop jij je eigen macramé tuinslinger (11 kleuren) of ga je op stap met een zelf geborduurde én duurzame totebag. Deze twee pakketten zijn perfect om mee te nemen op vakantie of als project in de tuin.

Bloemen en klei

Dit fleurige DIY-project is eigenlijk een brievenbuscadeau van Bloompost, maar wij zullen het niet verklappen als je het gewoon naar jezelf stuurt! Super leuk om van de klei verschillende mooie vormen te maken waar de kleurrijke droogbloemen in kunnen worden gestoken. Heb je meteen een origineel woonaccessoire!

Lekker aan de slag met de bloemen en klei van Bloompost
Lekker aan de slag met de bloemen en klei van Bloompost

meer blogs van kwartetcadeau.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)