indisha.nl

Pure cosmetica

Als je nagaat dat alles wat je op je huid smeert door je lichaam wordt opgenomen, is het best gek dat we vaak middeltjes smeren met ondefinieerbare ingrediënten. Bij INDISHA weet je zeker dat alles wat je koopt, zo puur is dat je het kunt eten. Om maar even een paar highlights te noemen: kids safe play make up, seasonal facial oil, nagellak op waterbasis... Wat een (h)eerlijke webshop op het gebied van beauty!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Huizerweg 5
1401 GD Bussum

blog

Zó bespaar je geld (én energie)

Nu 's ochtends de verwarming weer aanslaat en we met die regenbuien soms overdag al het licht aan moeten doen in huis, rijst meteen de vraag. Hoe gaan we de komende herfst- en winterperiode energie besparen, terwijl we er toch warmpjes bij zitten? We hadden het er gisteren over met onze besties, die al jarenlang een kei zijn in het besparen op hun energierekening. Ze maken er zelfs een sport van om 'm elke keer weer iets lager te laten uitvallen. Hun tips & tricks deel ik met je!

Heerlijk warm plaid
Heerlijk warm plaid

Een lagere energierekening begint bij de basis: niet teveel betalen voor iets ontastbaars als energie. Dé tip van onze besties - waar ik zelf sinds twee jaar overigens ook aan meedoe - is elk jaar vergelijken of er een betere deal te krijgen is. In tegensteling tot wat veel mensen denken, kost energie vergelijken helemaal niet veel energie ;-). Via Easyswitch is het zo gepiept. Heb je er daarna voor heel lange tijd geen omkijken meer naar! Check. Dat is geregeld - en bespaart je zomaar tientjes tot wel honderden euro's per jaar. Dan meteen het volgende: als je de thermostaat één tot twee graden lager zet, bespaar je heel veel energie én geld. Het is een kwestie van wennen, maar echt: dat gaat sneller dan je denkt. Vriendin S: "Gewoon een stapel dekens op de bank om lekker onder te kruipen. Staat nog mooi ook". Ben ik het helemaal mee eens. Deze handgebreide dekens van Verrasjelief.nl zijn prachtig. Ze zijn er ook in andere kleuren, maar ik moet zeggen: deze okergele en roze vind ik wel héél erg mooi. De dekens zijn gemaakt van biologisch katoen met het GOTS-keurmerk.

Comfy vest
Comfy vest

Ook fijn voor binnen is een heerlijk warm vest. Vriendin S zie ik er 's winters áltijd in lopen en wat staan ze allemaal mooi. Heerlijk comfortabel! Bij Zusss.nl krijgen ze vanaf deze week weer de nieuwe collectie binnen en online kun je alvast even een kijkje nemen. Deze heerlijke lange vesten zijn weer pracuhtog. In de herkenbare tijdloze stijl van Zusss; beeldschoon. Het vest is er ook in donkergrijs en in warm roest.

Leuke actie!
Leuke actie!

Heb je je verlichting al eens onder de loep genomen? Wij zijn alle halogeenspotjes (we hebben er nogal wat) aan het vervangen voor led-verlichting. Volgens onze vrienden is led de latste tijd echt véél mooier en warmer geworden; de ontwikkelingen gaan heel snel. En dat is mooi. Bij Villajipp.nl hebben ze nu een heel leuke actie: je krijgt een gratis Philips eco dimbare spaarlamp bij elke aanjoop van een lamp. Goeie deal! Ik zag er ook deze mooie lamp uit de nieuwe collectie van HK Living. Met de hand gevlochten van sterk wicker. Prachtig.

Kaarsen van Brandt
Kaarsen van Brandt

En dan nog mijn eigen persoonlijke tip. Wat ook echt veel warmte geeft, zijn kaarsen. Bovendien staat het ontzettend gezellig. Deze kaarsen van Brandt (gezien bij Indisha.nl) ruiken zalig en hebben een stoere uitstraling. Natuurlijk alleen gebruiken bij bijzondere momenten!

I.s.m. Easyswitch

meer blogs van indisha.nl

reacties op deze webshop (1)

03 september 2015
Bjør
Wat leuk om je hier te vinden! In ben fan! Bjør
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)