feelgoodecostore.nl

Eco & fair trade design

De naam zegt 't al: FEEL GOOD eco store is een ontdekkingsreis van mooie stijlvolle eco en fair trade producten. Met een verhaal, welteverstaan! Producten die je laten glimlachen omdat ze bijdragen aan een beter milieu of op een andere manier bijdragen aan een mooiere wereld. Wat een heerlijke shop dus, waar je beauty's van producten kunt kopen die een eerlijk verhaal in zich hebben. Dat maakt shoppen nog een stuk fijner. Wie wordt er niet blij van de mooie duurzame tassen en lifestyle producten van o.a. MYOMY, WeWood, Save the C, SlowWood, Manon Garritsen, OZO-Atelier, KRNWTR, The Organic Company en ECOZZ? Kom maar door met al dat moois!

 

blog

5x sjaals die je lekker warm houden

Als er een mode-accessoire is dat we de komende tijd veel zullen gebruiken, dan is het wel de sjaal. Niet alleen als stijlvolle toevoeging aan onze outfit, maar vooral om ons zowel buiten als binnen lekker warm te houden. We hebben een aantal heerlijke warme exemplaren voor je gespot.

Warm in de winter
Warm in de winter

De sjaals van Bufandy zijn het resultaat van een mooie samenwerking tussen Nederlands design, Peruaanse alpaca teelt en vakmanschap uit Ecuador. Wat ons betreft is die samenwerking meer dan geslaagd, want hoe mooi zijn deze sjaals! Je shopt ze bij Feel Good Ecostore in stijlvolle uni-kleuren, prachtige duo-tonen en er is ook een subtiele ombre-serie. Voor welke kleur(en) je ook gaat, deze sjaals houden je de hele winter warm.

Sjaals met pixel art van Moonoo
Sjaals met pixel art van Moonoo

De grote sjaals van Moonoo lijken effen te zijn, maar eigenlijk bestaan ze uit twee kleuren die heel dicht bij elkaar liggen. In combinatie met een print in pixels, geeft dat een heel subtiel effect. Leuk detail: de andere kant van de sjaal heeft dezelfde print, maar dan met de twee kleuren omgewisseld. De sjaals worden gemaakt van super zacht 100% biokatoen.

Mohair met ajour
Mohair met ajour

Pure klasse in alle eenvoud, dat omschrijft het beste de sjaals van Leselles, die we gespot hebben bij ByNord. Ze worden in Portugal gemaakt van wol overschotten en hebben een basis van mohair, dat de sjaals warm en zacht maakt. En dan die namen: Caramel, Toffee, Caffee Latte. Je krijgt toch meteen zin om met een sjaal om je nek en schouders op de bank weg te kruipen met wat lekkers erbij.

Handgebreid in Ecuador
Handgebreid in Ecuador

Ooh deze sjaal brengt je toch helemaal terug naar vroeger, toen je rondliep met sjaal die gebreid werd door je oma? De prachtige sjaals van het fairtrade label Inti Knitwear zijn gemaakt van baby alpacawol. Ze worden met de hand gebreid door één van 700 breisters in Ecuador, die daar een eigen en eerlijk inkomen mee verdient. We spotten deze nostalgische sjaals bij Susenso, waar je nog meer warme items van dit mooie label vindt.

We kennen ze nu van de kleurrijke en stijlvolle fashion, maar voor POM-Amsterdam begon het ooit met de inmiddels iconische driehoekige sjaal. En nog steeds zitten er in elke nieuwe collectie weer nieuwe beauties, zoals deze wollen Cosy Evergreen en Luscious Leopard Coral.

Oké, nog eentje dan omdat er zo veel mooie sjaals zijn. Deze grote, roze geruite knapperd is van Sissy-Boy en heeft een beetje de look & feel van een warm dekentje. Zeker weten dat je het lekker warm hebt! Hij is er ook in een prachtige oranje-lila combinatie.

De driekhoek van POM
De driekhoek van POM
Perfect pink
Perfect pink

meer blogs van feelgoodecostore.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)