doenkado.nl

Geef een belevenis cadeau

Best lastig soms om een cadeau voor iemand uit te zoeken, vooral als diegene al zo veel heeft. Dan is dit echt een super tip: geef een dagje uit cadeau! Bij doenkado.nl vind je meer dan 300 belevenissen door heel Nederland. Van kick-biken op de Veluwe tot flyboarden of bijlgooien en van een workshop pindakaas maken tot romantische boottochtjes. En of je nou jong, oud, alleen, met je gezin of collega's bent, je gaat in ieder geval mooie, nieuwe herinneringen maken!

blog

De liefste cadeautjes tegen eenzaamheid

Vandaag start de Week tegen eenzaamheid en die is hard nodig. Het is namelijk sad but true: van de volwassen bevolking voelt bijna de helft zich matig tot sterk eenzaam. Heel goed dus er tijdens deze week allerlei initiatieven zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en mooie contacten te leggen. Zo enorm belangrijk, en niet alleen tijdens deze week! Omdat het niet altijd lukt om meteen die afspraak te maken, hebben we een lijstje gemaakt met cadeau-ideeën die verbondenheid uitstralen. Of je nou op zoek bent naar een gebaar om iemand te laten weten dat je aan ze denkt of gewoon een beetje vreugde wilt verspreiden, deze cadeaus maken het leven in ieder geval een klein beetje minder eenzaam.

Bloemen die nooit vergaan!
Bloemen die nooit vergaan!

Bloemen die blijven

We love flowers, zowel om te krijgen als om te geven. Het jammere is alleen dat ze na een poosje echt op zijn. Wil je nou iemand een fleurig cadeau geven dat langer standhoudt dan een gemiddelde bos bloemen, check dan deze bloemen van Viltbloemist. Ze zijn echt prachtig en blijven ook mooi. Je kunt een boeket op maat laten maken dat helemaal past bij de ontvanger. Zeker weten dat ze zich dan een stukje minder eenzaam voelen.

Altijd een vriendje in de buurt.
Altijd een vriendje in de buurt.

Gevleugelde vriend

Als Rianne van Hallo Vogel bij je langs is geweest, dan ben je sowieso nooit meer alleen. Rianne schildert namelijk niet van echt te onderscheiden vogeltjes op je muur. Echt zo mooi! Stuur iemand die het nodig heeft een cadeaubon en ze kunnen zelf kiezen welke vogel ze op welk plekje geschilderd willen hebben. En dat lieve vogeltje zal altijd zorgen voor verbinding met de gever.

Mooi armbandje als constante reminder aan jullie verbondenheid.
Mooi armbandje als constante reminder aan jullie verbondenheid.

Subtiele reminder

Ook een hele mooie, constante reminder dat iemand aan je denkt, is een mooi armbandje. Je voelt het, je ziet het en je weet dat je niet alleen bent. Het hoeft helemaal geen groot en aanwezig sieraad te zijn, een subtiel exemplaar is al genoeg om de boodschap over te brengen: ik denk aan je en je bent niet alleen.

Letterlijk een lichtpuntje.
Letterlijk een lichtpuntje.

Shine a light

Dit lieve cadeau is letterlijk een lichtpuntje. Het lampje in combinatie met de mooie lichtplant Monstera trekt echt de aandacht. Super leuk dat je in het ‘peertje’ de wortels van het plantje ziet. Wat een speciale manier om te laten weten dat iemand niet alleen is.

Meer dan mooie woorden

Wat een prachtige boeken! In Een bundeltje licht staan 55 gedichten over liefde, angst, verdriet, geluk en licht. Heel mooi om bij weg te dromen en over te filosoferen. In het boek Verzamel zachte dingen staan verhaaltjes over onderwerpen waar je blij van wordt, zoals confetti vinden onder het bed, liedjes van vroeger en chocoladeletters in de uitverkoop. Mooie mentale cadeaus dus om te geven aan iemand die zijn gedachten even moet verzetten.

Samen op pad

Nog leuker dan iemand een cadeautje op te sturen, is om samen iets te gaan doen. Ga samen een latte art workshop doen, leer samen een nieuwe diy techniek of lga met alpaca's wandelen. Nog geen inspiratie? Op doencadeau vind je allemaal leuke ideeën. Heb je iets gekozen, dan stuur je zo’n toffe uitnodiging van Happy Whatever om jullie date te plannen.Prachtige boekjes!
Prachtige boekjes!
Kijk nou toch hoe schattig, daar word je toch blij van!
Kijk nou toch hoe schattig, daar word je toch blij van!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)