bybazz.com

Handmade happy stuff

ByBazz houdt net als wij van autentieke, handgemaakte producten en man o man, wat een fijn assortiment vind je hier! Het is alsof je een online wereldreis maakt, want alles wordt gemaakt op Bali en in Marrakesh en dat geeft een wereldse vibe aan de lampen, woonaccessoires en andere bijzondere lifestyle producten. En omdat alles met de hand wordt gemaakt, weet je zeker dat je een uniek exemplaar in huis hebt. Bijvoorbeeld een one of a kind berber-mand, messing lantaarn of opbergdoosje van gehamerd zilver. Zoek je een echte, opvallende eyecatcher, check dan de schelpen- en verenkettingen. En voor dat 1001 en 1 nacht gevoel, hang je aan je muur een selectie spiegeltjes in verschillende vormen. Echt betoverend! Krijg je nou geen genoeg van je virtuele trip naar Marrakesh, trakteer jezelf dan op de heerlijk geurende amberblokjes van ByBazz, zodat je altijd dat fijne relaxte vakantiegevoel hebt. 

blog

Deze beauty's van keramiek zijn helemaal on-trend

Knap keramiek; wij houden ervan. Deze woonaccessoires zijn tijdloos en toch helemaal on-trend!

Minimalistisch mooi
Minimalistisch mooi

Minimalistisch mooi
Deze poederachtige schaaltjes van keramiek zijn gemaakt door de Utrechtse keramiste Hester de Wolff. Ik kende haar niet maar wow, wat een prachtig, strak werk maakt ze. De kleuren zijn ook echt ontzettend mooi. Deze schaaltjes zijn niet geglazuurd en zijn daarom niet geschikt om van te eten, maar wij weten wel wat je ermee kunt doen. Sieraden op bewaren, een kaarsje of gedroogde takjes op leggen... Meer hebben deze minimalistische schaaltjes niet nodig. Je koopt ze bij de o, zo fijne webshop Lichtenfijn.nl waar je ook de uitsmijter van dit blog vindt ;-).

Onzichtbare vaas
Onzichtbare vaas

Onzichtbare vaas
Huh? Hoe zit dit nou? De Invisivase is - je voelt 'm al - een onzichtbare vaas. Het is een ring met stok, waarin je de stengels van je bos bloemen steekt. De uiteinden zet je zelf in een klein (keramieken) schaaltje of kopje. Zo bijzonder! Leuk in combi met een designschaaltje of zoals op de foto, met een kringloopvondst.

In zwart en wit
In zwart en wit

In zwart en wit
Bij de fijne webshop By Bazz zag ik deze keramieken schaaltjes in zwart en wit. Ze zijn gemaakt op Bali en bij uitstek geschikt voor het bewaren van geurblokjes, sieraden, een klein hapje (ze kunnen in de vaatwasser!) of beautyproducten. Mooi voor in de keuken, de slaapkamer of de badkamer!

Blakertje
Blakertje

Blakertje
Hebben we het over mooi, handgemaakt keramiek, dan mogen de beauties van The Clay Shaper niet ontbreken. We laten ze vaker zien en dat is niet voor niets: keramiste Marieke maakt prachtige en originele accessoires voor in huis. Deze kandelaars zijn geïnspireerd op het alombekende 'blakertje'. Check alle mooie kleuren!

Plastic fles van keramiek
Oké, en dan de uitsmijter van 't blog. Mijn lievelingsvazen. De beauties waar ik zo dol op ben, omdat ze 1. ontzettend mooi zijn en 2. een diepere gedachte hebben die mij aanspreekt. Foekje Fleur verbaasde zich steeds maar weer over de enorme bergen plastic afval die ze langs de Maas vond. Ze verzamelde massa's lege flessen en besloot ze na te maken van keramiek. De binnenkant is geglazeerd (dus waterdicht), de buitenkant is mat. De vazen hebben allemaal verschillende vormen, allemaal geïnspireerd op al die plastic zooi. Prachtig om er een aantal bij elkaar te zetten, maar solo doen ze het ook goed.

 

 

 

De iconische vazen van Foekje Fleur
De iconische vazen van Foekje Fleur

meer blogs van bybazz.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)