deklaproos.nl

Kleding in alle stijlen

King Louie fanaat? Corel fan? Of houd je meer van het lieve merk White Stuff dat zich voor zijn draagbare en comfortabele collecties laat inspireren door de natuur? Maakt allemaal niet uit: voor alle smaken kun je volop shoppen bij De Klaproos. We kennen de (fysieke) winkel in Amsterdam niet, maar dat belooft ook veel goeds. De webshop is al super, en hier vind je nog maar een fractie van wat ze allemaal in de echte winkel hebben! Jee, die zal dan wel uit z'n voegen barsten. Wij hebben in elk geval al veel leuke jurkjes gespot!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Middenweg 41
1098 AC Amsterdam

blog

De stip is hip!

De stip is hip. En de stip blijft hip. Het is echt zo’n heerlijke tijdloze print die vrolijk is, overal bij past en die leuk is om te zien. Hier worden wij enthousiast van! In dit blog tip ik je wat leuke producten met stippen.

té leuk, deze roze tas met stippen
té leuk, deze roze tas met stippen

Om mee te nemen
Deze roze leren rugzak met stippen van Ponymotel is perfect om mee te nemen en ook nog eens ontzettend cute. En echt niet alleen leuk voor de kids. Ik zou deze tas gerust meenemen naar de stad of voor kleine boodschapjes.

wauw, origineel en mooi!
wauw, origineel en mooi!

Op de kaart
Wauw, hier gaat mijn grafisch hart sneller van kloppen. De naam die ontstaat door het gebruik van stippen. Eenvoudig, maar zó leuk! Ik wou dat ik het zelf bedacht had :-) Dit leuke geboortekaartje is verkrijgbaar bij Beyond the Woods.

ga jij voor de blouse of de jurk?
ga jij voor de blouse of de jurk?

Om aan te trekken
Kleding met stippen is altijd een goed idee en handig om in je kast te hebben. Het fleurt je outfit gemakkelijk op. Net zoals deze blouse van De Klaproos. Stijlvol, klassiek én vrolijk! Liever helemaal in stip gekleed? Dan wil ik je deze jurk van Jérôme niet onthouden, wat een plaatje! Ik zie mij hier in de zomer al mee pronken.

een feest aan tafel
een feest aan tafel

Aan tafel
Met deze vrolijke bekers met stippen wordt het echt een feestje aan tafel. En goed om te weten; ze zijn van melamine. Niet breekbaar, makkelijk voor onderweg, op het strand, de camping of gewoon in de achtertuin. Ideaal! Deze bekers en nog veel meer vrolijk servies vindt je bij Ginger Lifestyle.

Voor in huis
De stip in huis doet het ook altijd goed. Neem dit lieve zachtgroene kussen met stippen van Woonwinkel Siep. Leuk voor op de bank of in de kinderkamer én goed te combineren, handig!

De stip blijft hip, gelukkig maar!

de stip in huis
de stip in huis

meer blogs van deklaproos.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)