cottonballlights.com

Je eigen slingerlamp!

Eerst wisten we niet wat er stond. Cottonballlights? O, Cotton Ball Lights! Oftewel: leuke lampenslingers, fairtrade gemaakt van verlichte bolletjes katoengaren. Het leuke is: je kunt helemaal zelf je favoriete slinger samenstellen. Ga lekker aan de slag en design it yourself! Dat staat garant voor een sfeervol verlichte kamer... En voor buiten? Daar hebben ze allerlei verschillende lampenslingers voor: dat staat garant voor een hip verlichte tuin!

blog

Tijd voor een verwenmoment!

Het is winter, we voelen het niet alleen aan onze koude handen, maar ook een beetje aan de wallen onder de ogen… Blue Monday is gelukkig al geweest, maar er zijn nog veel grauwe dagen in aanzicht. Gelukkig zijn er veel manieren om je een stuk beter te voelen ondanks het weer! Een goed voorbeeld is het gezelliger maken van je huis. Daar spenderen we namelijk graag heel wat uurtjes aan met dit weer! Hier een aantal tips om je huis cozy en gezellig te maken.

Tijd voor een verwenmoment!
Tijd voor een verwenmoment!

Als eerst zijn sfeerlichtjes natuurlijk dé manier om je stulpje wat gezelliger te maken. Of dat nou in de woonkamer, slaapkamer of misschien zelfs in het toilet is, elke ruimte wordt er een stuk knusser van. De lichtjes van Cotton Ball Lights zijn hier perfect voor. Met verschillende kleuren en verschillende groottes zit er zeker ook een variant bij voor jou! Tip: kom je er niet uit wat de leukste kleur is? Geen probleem want je kunt je eigen slinger samenstellen en lekker mix&matchen!

Tijd voor een verwenmoment!
Tijd voor een verwenmoment!

Je zult er misschien niet als eerst aan denken als je jezelf verwent met accessoires voor in huis, maar een vloerkleed doet wonderen! Als je er al eentje hebt liggen kun je kijken of er nog een ander plekje in huis is waar een mooi kleed kan. Als je nog helemaal geen vloerkleed hebt is het echt de moeite waard om eens te kijken naar wat mooie varianten die op jouw vloer kunnen! The Kindreds heeft ontzettend mooie etnische en betaalbare vloerkleden van goede kwaliteit met een mooi verhaal. Zeker even een kijkje nemen!

Tijd voor een verwenmoment!
Tijd voor een verwenmoment!

Ook zo’n fan van wegdromen in je eigen huis en het gevoel hebben dat je op vakantie bent, maar gewoon op je eigen bank zit? Wij wel, en zeker met dit weer! Ik hoor je denken; “maar hoe krijg ik dat gevoel dan in mijn huis?” Heel simpel: ga even lekker weg struinen in de shop van Bylinsey en vul je mandje met alles wat je dat heerlijke vakantiegevoel geeft. Zo makkelijk kan het zijn!

Tijd voor een verwenmoment!
Tijd voor een verwenmoment!

Dat wij gek zijn op planten weten de die-hard lezers van ons wel. In de studio staat het goed vol, maar thuis kunnen we er ook wat van. Je moet de planten natuurlijk wel water geven (wat wij nog wel eens vergeten), maar dan heb je ook wat! Planten maken je woning compleet en daarnaast ook een stuk gezelliger. Bij Greenlifestylestore heb je meer plantensoorten dan je je kunt bedenken en ze zijn allemaal prachtig! Dus maak wat plaats vrij hier en daar en zet een paar mooie planten in huis!

Heb je na deze tips eigenlijk zoiets van; “ik wil wel meer dan wat planten en een vloerkleed, ik wil eigenlijk mijn hele inrichting veranderen”? kijk dan even op de site van Style-over voor interieuradvies waar je écht wat aan hebt. Ze weten precies wat goed is voor jouw huis en hoe je stulpje (en jij) weer straalt!

Tijd voor een verwenmoment!
Tijd voor een verwenmoment!

meer blogs van cottonballlights.com

reacties op deze webshop (5)

22 november 2016
Margo
Een zeer sfeervolle aanvulling voor mijn interieur. Wat een warm licht geven ze en wat leuk dat er zo veel kleuren zijn zodat je altijd weer een andere kleur kunt nemen. Ze hangen momenteel alvast voor de kerstsfeer voor het raam maar straks leg ik ze op het dressoir. Super!
31 maart 2016
Thea Vandenberg
Toen ik ze kreeg werd ik al vrolijk van alle kleurtjes, ik heb pastel kleuren gekozen. Het in elkaar zitten is best makkelijk, leuk om juist zelf te kiezen waar welke kleur te laten hangen. Ben er blij mee, snelle levering trouwens!
04 oktober 2015
Marieke
Wat mooi! Ben zo blij net deze ballen dat ik meteen een tweede slinger heb gekocht. Zo sfeervol. de tweede hangt bij mijn dochtertje rond haar bed, kan ze fijn nog even bij lezen. Makkelijk in elkaar te zetten en juist leuk dat je kunt kiezen uit alle kleurtjes. Ga nu voor de hanglampen, want die zag ik bij een vriendin, gaaf!
02 oktober 2014
Josephine
De lichtslinger van cottonballlights alweer een tijd geleden gekocht. Inmiddels hebbem we meerdere van die gave lichtslingers in huis in diverse lkleuren. Er zijn heel veel kleurtjes, erg leuk en super sfeervol.
02 augustus 2010
Jill
Kort geleden gezien in Parijs. Toen niet gekocht maar nu weer opnieuw verliefd op deze sfeervolle slinger.... dus... toch maar kopen?
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)