cos.com

Tijdloos design

Als er één modelabel is dat de capsule wardrobe heeft omarmd, dan is het Cos wel. Moderne, tijdloze designs in stijlvolle silhouetten, vaak monochroom en altijd een tikkeltje gedurfd. De vijf musthave basisstukken volgens Cos: een trenchcoat, power suit, oversized blouse, blousejurk en het perfecte t-shirt! Cos is overigens ook een duurzaam label; veel items zijn gemaakt van biologische of gerecyclede materialen en er zijn twee super innovatieve circulaire concepten die het mogelijk maken om kleding door te verkopen (Resell Revolution) of terug te geven aan Cos (Full Circle), zodat er een nieuwe bestemming aan kan worden gegeven. 

blog

De mooiste tassen van deze herfst

Welkom in de wereld van onweerstaanbare tassen! Van stijlvolle crossbodies tot handgemaakte weekendtassen - ontdek jouw nieuwe favoriete herfstaccessoire en verwen jezelf met een on trend exemplaar!

Tassen in mooie herfstkleuren van Tinne & Mia
Tassen in mooie herfstkleuren van Tinne & Mia

Lekker genieten

Oké, we zullen er geen doekjes om winden: we willen ze gewoon al-le-maal hebben! De tassen van Tinne & Mia zijn elke keer weer zo mooi en in zulke toffe kleuren. Met deze stijlvolle crossbody van vegan leer kom je de herfst wel door!

Day Dreamer tote bag van Keecie
Day Dreamer tote bag van Keecie

Een droom van een tas

Voor alle tote bag fans: check deze nieuwe beauty van Keecie! Tas Day Dreamer is gemaakt van supersterk Italiaans leer, in je favoriete Keecie-kleur. En guess what? Er past zelfs een 15 inch laptop in. Combineer 'm met het bijpassende etui, dat je met een key ring aan de tas vast kunt maken. Uiteraard met een toffe print aan de binnenkant!

Warme herfstkleuren van Sticky Sis Club
Warme herfstkleuren van Sticky Sis Club

Instant happiness

Van deze ton sur ton tassen word je toch meteen vrolijk! De Sticky Sis Club tassen hebben een beetje retro uitstraling, mooie goudkleurige knopjes, gestreepte band en namen als Croissant brown en Paris green. Need we say more?

Fair en handgemaakt door House of Nilay
Fair en handgemaakt door House of Nilay

One of a kind

De handgemaakte weekendtassen van House of Nilay worden met liefde en vakmanschap gemaakt in Jaipur. Heel mooi: met je aankoop draag je bij aan betere leefomstandigheden van de makers. En mooi voor jou, de tassen zijn perfect voor een weekendje weg met je lief, je uitje naar de sporschool of gebruik 'm als stijlvolle babytas.

Nieuwe it-bag!

Deze nieuwe quilted mini bag van Cos is nu al een klassieker! Wat een uitstraling! Klein genoeg om als handtas mee te nemen, groot genoeg voor je dagelijkse spulletjes. Ook mooi en iets meer casual: de crossbody swingbag!

De nieuwe it-bag van Cos!
De nieuwe it-bag van Cos!

meer blogs van cos.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)