Partners

Sipack

Fulfilment met een extra twist!
Zeg je Sipack, dan zeg je eigenlijk 'Hoi collega'! Dit zijn namelijk inpakkers die echt hard en mét hun hart voor jou werken. Jouw huisstijl wordt in ieder pakket mee verpakt, precies zoals je het zelf zou doen.

Sipack gaat voor het WOW-en van haar drie O’s, namelijk jij als Ondernemer, jouw Ontvangers en Sipack’s Omgeving zoals naar elkaar als collega. In het logistieke proces heb je vele onderdelen waar Sipack graag op WOW’t. Natuurlijk is inpakken een heel belangrijk onderdeel, maar wat dacht je van het verwerken van retouren, nieuwe voorraad & opslag. En denk ook aan rapportagewensen waardoor je slimmer en efficiënter kunt inkopen bijvoorbeeld, ICT vraagstukken of zelfs klantenservice uit jouw naam naar ontvangers?
Bij Sipack kennen ze jou en jouw collectie zo goed dat ze je hier ook perfect bij kunnen helpen. Hoe heerlijk! De duizendpoot die je in dienst zou willen zonder alle lasten van een werkgever. Wij werken flexibel met jouw piek- en rustige momenten. Geef ook met een vertrouwd gevoel je logistieke proces uit handen en ga voor groei! Zo heb jij tijd om aan je bedrijf te werken, want verkopen kun jij als geen ander! Maak letterlijk ruimte en tijd vrij om te werken aan je collectie, fotoshoots, blogs, persberichten, socials, start of breid je gezin uit, wandel uren met de hond, ga op vakantie! Dit kan allemaal terwijl jouw logistieke proces dagelijks doorloopt.

Enkele tevreden klanten:

Bodybasics4kidz:
Als je als webshop eigenaar toe bent aan de volgende stap: het uitbesteden van je logistiek dan is Sipack echt de perfecte partner! Eigenlijk een no-brainer. Meedenken, zorgvuldig en altijd met een lach. Een beter adres is er niet. Jet Smit – Bodybasics4kidz
 
September18:
Si en ik zijn voor September18 al snel samen gaan werken door het bundelen van onze krachten. Het is zo fijn om een logistieke partner te hebben die begrijpt dat je de ontvanger echt wilt verrassen met een mooi pakket. Zeker als het iedere maand weer een verrassing is welk DIY project je gaat ontvangen! You never got a second chance for a first impression ;-). Onze logistieke planning is heel belangrijk omdat iedere maand andere materialen in het samengestelde pakket zitten en we werken met strakke deadlines. Sipack is een snelle en betrouwbare partner, dat werkt heel fijn.
Sarah Ruijter – founder September18.nl
 
Shoecareshop:
Sinds een aantal jaren werk ik zeer tevreden samen met Sipack in Heemskerk. Het hele team is gemotiveerd en daardoor worden de pakketten dagelijks verstuurd met de juiste aandacht. Dit wordt bevestigd doordat we regelmatig leuke mails van onze webshop klanten krijgen over de keurige manier van verpakken en het persoonlijke van een handgeschreven kaartje. Het magazijn ziet er heel netjes uit en de producten worden uitstekend behandeld. De communicatie met de vriendelijke Sipack medewerkers loopt via korte lijnen, waardoor vragen en aanpassingen snel worden verwerkt. Ook in de zeer lastige en uitdagende Corona tijd zijn de pakketten dagelijks de deur uitgegaan, heel veel respect voor hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen! Sipack kan ik absoluut aanraden!! Peter de Jongh de Leeuw - Shoecareshop

Handig om te weten:

- Order picken
- Inpakken
- Tot 23.59 besteld, morgen in huis
- Jouw fulfilment portaal

Tel. 0251-700261

Bezoek de website van Sipack
sipack
sipack
sipack
sipack
sipack
sipack
sipack
sipack
Bezoek de website van Sipack