Partners

Pincreative

Knallen met Pinterest marketing voor jouw bedrijf! Waarom? Omdat jij meer bezoekers naar je website wilt. Omdat jij jouw prachtige product of dienst aan potentiële klanten wil laten zien. Omdat beelden meer zeggen dan woorden. Pincreative.nl helpt je hierbij!

Met Pinterest kun jij jouw producten, diensten en/of blogs bij 4 miljoen mensen onder de aandacht brengen! Pinterest betekent: meer verkeer, grotere naamsbekendheid en meer potentiële klanten.

Eigenaresse van Pincreative.nl Arlette begon ruim zes jaar geleden een eigen babymerk met daarbij een webshop. Daar was de allereerste aanraking met vindbaarheid en zichtbaarheid. 

“Ik ontwikkelde een soort haat/liefde verhouding met social media. Wat post ik wel, wat niet, hoe zit dat met selfies, ik vond het niet altijd makkelijk. Als gebruiker was ik al fan van Pinterest maar toen ik het zakelijk gebruik ervan ontdekte was ik helemaal om. Mijn producten in de spotlights, yes! Wat er gebeurde was ook zo gaaf. Ik pinde verschillende beelden. En kreeg honderden bezoekers extra naar mijn site en dat niet alleen de producten van de afbeelding werden super vaak verkocht.”

Inmiddels leert Arlette ondernemers van zowel grote als kleine bedrijven alles over Pinterest marketing.

Meer weten? Bel 06-4223 2236, mail info@pincreative.nl of kijk op Pincreative.nl.

 

PinCreative biedt online en offline trainingen.

Bezoek de website van Pincreative
pincreative-2
pincreative-2
Bezoek de website van Pincreative