Home (live)

Tijd voor iets nieuws!

O... wat is Flavourites Live altijd een feest hè. Smaakvol, inspirerend, het is altijd zó fijn om ontdekkingstocht te gaan langs al die leuke, bijzondere adresjes.

Maar we hebben ook nieuws over Flavourites Live. Want ondanks dat het elk jaar weer een feest is en we het event inmiddels al tien jaar hebben georganiseerd, vinden we ook dat het tijd is voor iets nieuws! Blijven verrassen en inspireren, dat is wat we willen! Daarom vindt er dit jaar geen Flavourites Live plaats, maar maken we ruimte voor nieuwe ideeën. Spannend. To be continued! Wil je niets missen van het laatste nieuws? Volg ons op onze social media en meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

Onze partners:

Dat onze partners allemaal groen, zwart of een combi in hun logo hebben, is puur toeval. Staat wel mooi in het overzichtje hè, dat dan weer wel. Deze partners komen niet zomaar uit de lucht vallen maar zijn met aandacht gekozen. Waarom? Dat lees je hieronder!

Keen Delivery
Keen Delivery is een aanrader wanneer je een webshop hebt en op een slimme en vooral sympathieke manier je pakketten wilt versturen. Door gebruik te maken van dit verzendplatform bespaar je tijd én geld. Eenvoudig, betrouwbaar én gemakkelijk. Keen Delivery ging ook voor ons aan de slag met het verzenden van Flavourites Live-pakketjes en deed dit met de nodige dosis enthousiasme. Onthoud deze tip!

Sublime:
Ken je dit fijne radiostation? Wij houden ervan. In de auto, maar ook online luisteren we vaak naar de groovy, jazzy sounds van Sublime. Lekkere muziek om bij auto te rijden, om zachtjes aan te hebben tijdens het werk of... tijdens het shoppen op Flavourites Live, want ook daar hoor je de muziek van Sublime. Echt een aanrader om naar te luisteren!

JAN Magazine:
Need we say more? Een van de fijnste magazines, vinden wij. Met mooie reportages, pakkende verhalen en smaakvolle shoppings. Ook JAN Living en JANtje zijn favoriet bij ons. Heerlijk om mee op de bank te kruipen, kop thee erbij en ons me-time moment is begonnen. Tijdens Flavourites Live ontvang je gratis jouw nummer(s) van JAN en JAN Living zodat je eenmaal thuis nog heerlijk zo'n feelgood-gevoel kunt vasthouden. Daarnaast is JAN Magazine aanwezig met de hilarische photobooth, dus pak je moment en laat die te gekke foto's maken!

Mijnwebwinkel:
Heb je een webshop, of wil je er eentje starten? We kennen héél veel ondernemers met een Mijnwebwinkel-shop. En da's niet zo gek, want we kennen deze leuke club al een tijdje en ze hebben gewoon een heel goede tool voor webshops. Binnen een handomdraai heb je hier je eigen shop geopend. En, groot pluspunt: ze geven heel veel extra tips & tricks voor het runnen van je shop. Op Flavourites hebben ze een eigen stand. Héél tof: denk jungle & pink. Wedden dat ook jíj daar te gekke foto's gaat maken? En ontvang meteen een leuke 'groei' verrassing...

Kidsproof.nl:
Voor gezinnen met kids tot pakweg 12 jaar is dit een superhandige site. Per regio vind je er de allerleukste kids-uitjes. En handige blogs, tips en tricks. Vakantie in aantocht? Studiedagje? Weekend? Dan check je hier de allerleukste tips! Kidsproof is ook op een superleuke manier aanwezig tijdens Flavourites Live. Voor het eerst hebben we namelijk een Kidsproof Camping, waar de kids heerlijk kunnen knutselen onder begeleiding van de creatieve Nefeli, terwijl jij geniet van een hapje of drankje of gezellig bijkletst met je vriendin. Daarnaast geeft Nefeli kids yoga sessies. Check het infobord bij de Kidsproof Camping voor de exacte programmatijden!