Musthave Moederdag cadeaus die je direct wilt shoppen

Confetti armband van Anna+Nina
Confetti armband van Anna+Nina

Of je nu je moeder, schoonmoeder, oma of de oppasmoeder gaat verrassen op zondag 9 mei: Moederdag 2021 staat vast met hoofdletters in je agenda geschreven. Tja, het tweede jaar op rij alweer dat we elkaar niet even een stevige knuffel kunnen geven. Des te meer reden hebben we om dit jaar extra uit te pakken met Moederdag! Nu kún je natuurlijk met een flinke bos bloemen aan komen zetten. Sowieso een goed idee. Maar is het niet heel leuk om dit jaar eens écht uit te pakken en een mooi sieraad uit te kiezen? Ook leuk voor jezelf, natuurlijk ;-). Bij Brandfield.nl hebben ze dit jaar met Moederdag echt een spectaculaire actie: bij aankoop van minimaal € 50,- ontvang je een gratis Moederdag Goodiebag met twee luxe sieraden en een fijne kortingsbon. Wow... dit aanbod mag je echt niet aan je voorbij laten gaan!

Bij Brandfield.nl kun je uren zoet zijn met het struinen naar een bijzonder sieraad. Moet je maar eens kijken naar deze super uitgebreide collectie sieraden. Of je nu een mooie ketting zoekt, een slank armbandje of een bijzondere ring: hier gaat het je altijd lukken om iets moois te vinden van fijne merken als Anna+Nina (waar dit confetti-armbandje van is), Isabel Bernard (voor een vleugje Franse luxe) of het immer populaire Buddha to Buddha. Sieraden zijn hot, een blijvertje en de kers op de taart waar het je dagelijkse outfit betreft.

14 karaat gouden ring van Isabel Bernard
14 karaat gouden ring van Isabel Bernard

Helemaal hip zijn heel dunne ringetjes, die je eindeloos met elkaar kunt combineren. De symboliek achter veel sieraden zorgen ervoor dat een sieraad cadeau geven extra bijzonder is. Wat dacht je van zo'n ketting met twee ringetjes. Voor eeuwig met elkaar verbonden... Hierbij pinkt je mams vast een traantje weg. Prachtig, toch?

Horloge van Violet Hamden
Horloge van Violet Hamden

Ook altijd leuk om cadeau te geven is een horloge. Ben je op zoek naar een chic, sportief of juist heel modern horloge? Kijk dan ook zeker even in het uitgebreide aanbod horloges van Brandfield.nl. Ze hebben zóveel mooie merken, zoals Tommy Hilfiger, Michael Kors en Cluse. Natuurlijk gebruiken we een horloge al lang niet meer alleen om de tijd op af te lezen. Daar hebben we immers onze telefoon voor. Sterker nog: een horloge is echt een statement-sieraad. Sommige horloges hebben bandjes in verschillende kleuren. Kun je altijd een perfect match met je outfit maken! Of, voor de sportievelingen: een smartwatch die bijna je personal trainer is. Dat wordt nog lastig kiezen...

Witte sieradendoos van Brandfield
Witte sieradendoos van Brandfield

Kom je er niet helemaal uit? Dan is een sieraden opbergbox ook altijd nog een geschikt cadeau. Perfect voor het netjes rangschikken van je kostbare beauty's. Bij Brandfield.nl vind je sieraden opbergboxen in verschillende formaten. 
.
En, nogmaals: koop je voor minimaal € 50,-? Dan ontvang je zo'n geweldige Moederdag Goodiebag, gevuld met twee style items een een kortingsbon! Succes met het maken van een hartverwarmende keuze... 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)