Zoals het klokje thuis tikt...

Vrolijke eyecatchers!
Vrolijke eyecatchers!

...tikt het nergens. En precies daarom kan je maar beter zorgen dat je een mooie klok aan de wand hebt hangen. Want een klok is een opvallend accessoire in het interieur en kan een echte sfeerbepaler zijn. En naast dat hij nuttig is, moet ie natuurlijk vooral heel mooi zijn!

Daarom ben ik heel blij dat ik Dutch Sprinkles gevonden heb. Hier vind je namelijk de mooiste klokken waar je blij van wordt en waarmee je eenvoudig je interieur een boost geeft. Oftewel: hier ga ik gegarandeerd mijn perfecte klok vinden. Hoe fijn dat je de klokken kunt bestellen met elke gewenste afbeelding, foto, patroon of in je lievelingskleur. En dat tegen een betaalbaar prijsje!

Hier blijf je naar kijken
Hier blijf je naar kijken

In samenwerking met Motiflow, het Nederlands platform voor patroon ontwerpers, heeft Dutch Sprinkles een designer collectie uitgebracht. Bestaande uit klokken die stuk voor stuk allemaal tijdloos mooi zijn. Kijk deze toffe klok met insecten eens; echt een klok waar je naar blijft kijken. En die grappige yoga-poses dan! Hmm nu al lastig kiezen, en er is nog veel meer!

Minimalistisch maar toch opvallend
Minimalistisch maar toch opvallend

Want de collectie bestaat uit zo’n 80 klokken. Wauw, als ik hier niet ga slagen. Eén van mijn favorieten is deze klok met goudkleurige stippen. Echt een klok met een hoge wow-factor, niet heel aanwezig maar toch opvallend dankzij de gouden stippen. Ik zie hem al helemaal hangen op mijn muur. Alleen nog even bedenken welke rand ik erbij wil voor de finishing touch: zwart, wit of hout. Ik denk wit!

Panter – oker – mint
Panter – oker – mint

En deze combinatie van klokken ziet er ook al zo mooi uit. Oké, ik weet dat één aan de muur genoeg is maar toch wil ik ze je niet onthouden. Voor de echte durfals: de klok met panter print. En wat vinden jullie van de oker klok met stippen? Trendy en een echte eyecatcher. Net als die mint blauwe klok. En voor de liefhebbers van Nederlands schoon: bekijk deze design klok met Delfts blauwe bloemen! Mooi!!

Chique marmer
Chique marmer

Wow, deze marmer klokken zien er chique uit zeg. Hiermee maak ik zeker de blits! Prachtig in combinatie met die gouden wijzers. En psst.. ze hebben ook een groene marmer klok; die moet je ook echt even zien.

De keuze is reuze
De keuze is reuze

Of zou ik toch voor een iets opvallendere klok gaan? Eén ding is zeker: met 80 klokken is de keuze reuze, maar welke ik nou moet kiezen? Daar ga ik nog een nachtje over slapen! 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)