Zo zit jij er dit najaar lekker warmpjes bij!

Zo zit jij er dit najaar lekker warmpjes bij!
Zo zit jij er dit najaar lekker warmpjes bij!

De dagen worden korter. Het wordt weer eerder donker en ’s ochtends later licht. Buiten worden de blaadjes langzaam oranje. Altijd even slikken wanneer de zomer voorbij is, maar die lange avonden zijn ook wel erg gezellig. Kaarsjes aan, muziekje aan en lekker met grote kop thee onder een dekentje op de bank. Zo fijn! Wat minder fijn is, is glurende voorbijgangers. Als het buiten donker is en je binnen de verlichting aan hebt kijk je heel makkelijk naar binnen. Dat wil je natuurlijk niet. Zorg dus dit najaar voor goede raamdecoratie. Niet alleen fijn tegen de inkijk, ook nog eens erg gezellig én isolerend. Want met een extra laagje tussen die koude ramen en jouw fijne woonkamer hou je de kou buiten en de warmte binnen. Wel zo prettig.

Ben je wel eens bij een woonwinkel naar binnen gestapt? Dan weet je vast wel dat er ruime keuze is in raamdecoratie. Patroontjes, stoffen, kleuren, bediening -en montagemogelijkheden. Er zit dus zeker iets voor jou tussen. Wil je die koude herfstavondjes binnen graag extra warm maken? Kies dan voor duettes. De dubbele stof werkt namelijk isolerend. Top dus! Door de ruime keuze in kleuren en patronen is er altijd een duette die past bij jouw interieur. Wat nou zo leuk is aan de duettes is dat deze verkrijgbaar zijn met een top down bottom up systeem. Deze kun je dus van onder naar boven openen, maar de bovenkant kan ook naar beneden. Super speels en praktisch. Zo ga je inkijk tegen, maar kun je zelf nog wel naar buiten kijken. En komt het zonnetje nou toch nog doorzetten dit najaar, werken ze ook erg fijn als zonwering.

Ben je nu op zoek naar meer gezelligheid, kun je natuurlijk ook kiezen voor de oude vertrouwde gordijnen. Tijdloos en altijd goed. Ook hierin heb je ruime keuze in kleuren, stoffen en patronen. Zo veel variatie. Tot op de grond of half lang. Enkele plooi, dubbele plooi, wave plooi. Ook qua dikte van de stof en lichtdoorlatendheid zijn de mogelijkheden eindeloos. De keuze is geheel aan jou. Er is altijd een stof die bij jou past. Fijne bijkomstigheid is dat deze door de ruimte tussen het gordijn en het raam ook isolerend werken. Lekker warm dus. In het weekend uitslapen tot het wel licht is buiten? Geen probleem. Wanneer je kiest voor verduisterende gordijnen is het altijd lekker donker in jouw slaapkamer.

Kun je nou niet kiezen? Logisch. Duettes en gordijnen zijn allebei prachtige keuzes, maar duettes kunnen soms wel wat minder aangekleed ogen. Je kunt duettes en gordijnen ook uitstekend combineren! Een overgordijn maakt alles nèt iets gezelliger en komt de akoestiek in jouw huis ook ten goede. Ook kun je je qua stoffen en kleuren lekker uitleven. Fantastisch toch?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)