Zó geef je kleur aan je interieur!

Prachtige pastels
Prachtige pastels

O mán, wat hebben we genoten van afgelopen zomer. De ligstoelen vertonen slijtageplekken! En dan deze nazomer. Wat een cadeau. Maar we moeten de feiten onder ogen zien: het is 16 oktober en de herfst komt er nu toch écht aan. Heeft één voordeeltje: we hebben weer extra veel zin om in huis te gaan klussen en te restylen. Maar hoe maak je het nu knus, maar toch fris en hip in huis? Kleurmeester.nl is the answer!

Eigenlijk doet Kleurmeester.nl ons denken aan vakanties aan de Mediterrannée, zwoele zomeravonden en tinkelende glazen. De gestreepte stoffen die ze hier veelvuldig gebruiken voor strandstoelen, regisseursstoelen en loungebanken voor buiten zien er altijd superfris, tijdloos klassiek en toch helemaal hip uit.

Mooie kleurcombinaties
Mooie kleurcombinaties

Zo’n eyecatcher van een tafelkleed zorgt voor wat kleur voor de grauwe dagen. De feestdagen komen er straks weer aan en hoe fijn is het dan om vrienden en familie te verrassen met zo’n prachtig gedekte tafel! Alles matching, zelfs de servetten. Handig: een coating voor op het tafellinnen (voor de kleine wilde eters!).

Leuke kussens in alle kleuren
Leuke kussens in alle kleuren

Ook leuk: Kleurmeester.nl heeft nog veel meer dan alleen tafellinnen. Ze hebben ook hele leuke bijpassende stoelen en krukjes, kussens en alles kan op maat gemaakt worden. Idee: ontwerp je eigen loungebank en laat kussens in je favoriete kleurencombi maken. Superleuk, vooral omdat je alles zo mooi met elkaar kunt combineren. Trouwens, goede tip: in Haarlem vind je het atelier van Kleurmeester.nl, waar alles met de hand (én met veel liefde!) wordt gemaakt. Wil je de stoffen liever even in 't echt bekijken of voelen, ga dan eens langs. Raak je vast extra geïnspireerd!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)