Zo creëer je je droombadkamer

Zo creëer je je droombadkamer
Zo creëer je je droombadkamer

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Leuk! Dit betekent dat je alles opnieuw kunt kiezen en indelen. We helpen je graag op weg naar een prachtig resultaat. Volg daarom onderstaande stappen en creëer je eigen droombadkamer met de juiste indeling en luxe extra’s.

1. Kies een stijl die bij jou past
Bepaal allereerst welke stijl je mooi vindt. Houd je van rust en warmte? Kies dan voor een landelijke stijl met natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. Wie meer van strak en wit houdt, kiest voor een moderne badkamer. Ga je liever voor stoer? Kies dan voor een industriële badkamer met kleuren zoals zwart en antraciet.
Is industrieel een stijl die helemaal bij jou past? Een douchedeur met zwart profiel past uitstekend in een industriële badkamer. Donkere kleuren kunnen een badkamer optisch kleiner laten lijken. Gebruik daarom XL tegels op zowel wanden als vloeren, voor een optisch ruimere badkamer.
 
2. Bepaal de indeling
Wanneer je weet welke stijl je graag wil, kun je beginnen met het bepalen van de indeling. Een badkamer indelen is het makkelijkst wanneer je de huidige locatie van de sanitaire voorzieningen aanhoudt. Mocht je het toch helemaal om willen gooien, moet je rekening houden met het omleggen van leidingen en elektra.
Houd bij het bepalen van de indeling ook rekening met het draaien van de douchedeur. Je wil natuurlijk niet dat de douchedeur de badkamerdeur blokkeert wanneer je deze open doet.
 
3. Zorg voor voldoende opbergruimte
Troep hoort in geen enkele droombadkamer thuis. Zorg daarom voor voldoende opbergruimte. Kies een ruime kolomkast en een breed wastafelmeubel. Hier kun je alle handdoeken en toiletartikelen in kwijt. Zo houd je alle zichtbare ruimte vrij en oogt je badkamer altijd opgeruimd.
Heb je een kleine badkamer? Kies dan voor zwevende objecten zoals een badmeubel en een kolomkast. Hierdoor blijft de vloer vrij en kun je alles makkelijk schoonmaken. Daarnaast lijkt de badkamer hierdoor ruimer.
 
4. Luxe extra’s in jouw droombadkamer
Een droombadkamer is niet compleet zonder de luxe extra’s die bij jou passen. Maak van je eigen badkamer een echte spa door te kiezen voor een sunshower. Dit is een paneel dat je aanzet tijdens het douchen. De infraroodlampen zorgen voor ultieme ontspanning en de uv-lampen dragen bij aan een gezonde kleur. Kies daarnaast voor een heerlijk bubbelbad, zodat je bubbelend tot rust kunt komen na een lange dag werken.
 
Bij wellness faciliteiten past een wellness gevoel. Maak je droombadkamer daarom compleet met kaarsen, planten en mooie accessoires.
 
 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)