Sfeervolle wanddecoratie

Wanddecoratie dat de lockdown een beetje leuker maakt ❤
Wanddecoratie dat de lockdown een beetje leuker maakt ❤

Kijk, dit zijn mijn ideeën om je muur een snelle make-over te geven!

Hier een poster, daar een lamp, hier nog een poster… als student vind ik het super om snel en gemakkelijk iets nieuws aan mijn inteeieur toe te voegen!

Práchtige wandkleden, kom maar door!
Práchtige wandkleden, kom maar door!

Kleed voor aan de wand
Naast posters en spiegels kun je ook kiezen voor een wandkleed, want die kun je tegenwoordig gewoon tegen de muur aan hangen. Waarom ook niet? Het brengt veel sfeer in je interieur. Ik zou wel constant de neiging hebben om de muur een flinke knuffel te geven. De wandkleden van Kleedup.nl hebben een groot formaat. Heel handig, want zo hoef je je bezoek er in ieder geval niet op te wijzen. ‘Heb je mijn wandkleed al gezien?’, beetje ongemakkelijk. Ik weet zeker dat de complimenten je om de oren zullen vliegen!

De populaire Amandelbloesem van Van Gogh
De populaire Amandelbloesem van Van Gogh

Een eigen kunstmuseum
Maak voor je eigen kunstmuseum. Check bijvoorbeeld de Amandelbloesem van ons pareltje Van Gogh, te vinden op Ixxiyourworld.com. Zij hebben een compleet nieuw én duurzaam concept voor wanddecoratie bedacht, hier lees je daar meer over.

Spot een kolibrie gewoon in je woonkamer
Spot een kolibrie gewoon in je woonkamer

Puur natuur
Bij Fabrykdesign.nl vind je onder andere deze toffe wanddecoratie. Nu nog een loopband erbij en je avondwandeling kan gewoon doorgaan. Misschien spot je deze keer wel een kolibrie ;)  

Outdoor vibes into indoor lives
Outdoor vibes into indoor lives

Puur - nog meer - natuur
Vroeger – en nu nog steeds - vond ik het helemaal leuk om buiten op avontuur te gaan. Mijn zusje ook, die nam zelfs souvenirtjes mee. Eén keer kwam ze thuis met een bakje vol naaktslakken. Die introduceerde ze vervolgens met een grote glimlach aan onze moeder. Zij, net wakker wordende van haar middagdutje op de bank, had géén grote glimlach. Schrok zich een ongeluk. Soms nam ze ook kikkers, eekhoorns of egels mee. De wall-art van Nin-nit.nl deed mij terugdenken aan zulke momenten. En wat zijn ze mooi. De linkse heet ‘The discovery’, heel toepasselijk.

Spiegel of kunst?
Spiegel of kunst?

Spiegeltje spiegeltje aan de...
Ook fijn, een leuke spiegel! Heb er zelf twee in mijn kamer hangen, allebei met een witte rand. Heel simpel dus. Sommige spiegels lijken net kunst! Check bijvoorbeeld eens de spiegels van Naduvi.nl. Een echte blikvanger in je interieur. Tip: geef het een plekje in de gang. Kun je jezelf nog een vette knipoog geven voordat je naar buiten gaat.

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)