Wintergarderobe shoppen voor heren 2023/2024

Wintergarderobe voor heren
Wintergarderobe voor heren

De herfst is weer officieel van start gegaan. De dagen worden alweer korter en de temperaturen dalen. Nog heel even en dan kunnen de truien weer uit de kast worden getrokken. Misschien wel iets waar je enorm naar uitkijkt of stiekem nog niet op zit te wachten. Hoe dan ook, dit is wel hét moment om je wintergarderobe aan te vullen. Maar wat zijn nu eigenlijk de modetrends voor heren in de herfst/winter van 2023/2024? In dit artikel nemen we je mee in de hits van de komende seizoenen, zodat jij precies weet waar je naar op zoek moet gaan als je bij Schulte Herenmode gaat shoppen. Lees mee en laat je inspireren door de laatste modetrends.

Overshirts 

Overshirts zijn onmisbaar de komende seizoenen. Dit is een fantastische combinatie tussen een overhemd en een jack. Het fijne van deze shirts is dat ze op heel veel verschillende manieren te dragen zijn en mooie laagjes vormen. Het dragen van laagjes is in Nederland sowieso heel prettig. Zeker in de herfst. Heb je het in de ochtend nog enorm koud, vraag je je in de middag af waarom je geen korte mouwen aangetrokken hebt. Met een overshirt beschik je over de mogelijkheid om niet alleen meer warmte en een casual look te creëren, maar ook om nog een extra laagje uit te trekken als het net te warm is. Op een mooie herfstdag zou je het overshirt zelfs als jas kunnen gebruiken. Is het een zeer koude dag? Combineer hem dan met een coltrui. Zo creëer je een mooie casual look. 

Duurzame kleding 

Duurzaamheid staat zowel bij heren als vrouwen hoog op het prioriteitenlijstje dit jaar. We denken steeds meer na over de gevolgen voor het milieu bij het doen van aankopen. Zo ook bij het shoppen voor een nieuwe garderobe. Hierbij kan niet alleen gelet worden op het materiaalgebruik en het productieproces, maar ook op de kwaliteit van de kleding. Als je nieuwe vesten heren koopt, wil je hier ook echt een tijd mee kunnen doen. Bespaar daarom niet op je garderobe, maar kies voor een duurzame oplossing voor de lange termijn. Als je nu extra goed investeert in je garderobe, heb je hier jaren plezier van. Dat is op de lange termijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. 

Cargo broeken 

Cargo broeken zijn het helemaal deze winter. We zagen ze de voorgaande jaren al langzaam terugkeren. Ook bij vrouwen en kinderen. De komende herfst zullen we ze echter in nog grotere hoeveelheden gaan zien. Deze trend kunnen we als geen ander begrijpen. De broeken zien er niet alleen ontzettend mooi uit, maar zijn ook nog eens ongelooflijk functioneel. Dit komt vooral doordat ze uitgerust zijn met grote zakken. Handig voor je sleutels, portemonnee en telefoon. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel eenvoudig te combineren met basic shirts en truien.

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)