Wie staat er aan het roer?

Zenerife werk
Zenerife werk

Vorige week kon je op ons blog al lezen over Kim en haar gezin, en hoe zij het roer omgooiden door Amsterdam te verruilen door zonnig Tenerife. Lees nu deel 2 van haar verhaal, en welke tool zij gebruikten om datgene te doen waar ze écht gelukkig van werden!

Kim: "Misschien herken je het wel. Dat gevoel dat het leven je overkomt: ik schreef er vorige week al een blog over. Dat er zoveel ballen in de lucht te houden zijn, dat je geen moment van rust meer hebt. Dat je om je heen kijkt en eigenlijk denkt: 'Is dit alles?'. 'Wat is er gebeurd met al die plannen die ik had?' Voor mij is dit een heel herkenbaar gevoel. Ik had (en heb nog steeds wel eens) het idee dat ik stil stond. Dat je aan het einde van de dag moe bent maar niet helemaal voldaan. Druk met dingen, maar zijn het wel de dingen waar je druk mee wilt zijn?
 
Een aantal jaren geleden ontdekten mijn vriend en ik een coachingstool, die erg heeft geholpen in het bewust keuzes maken welke ballen we hoog wilden houden. Wat was belangrijk voor ons? Wat was belangrijk voor mij? De tool zoomt in op de belangrijkste thema’s in ieders leven: gezondheid, werk, relaties, tijd en geld. We ontdekten dat wanneer je heel duidelijk voor jezelf hebt hoe je deze thema’s wilt invullen, je veel bewuster keuzes kunt maken. Je neemt letterlijk weer het roer van je leven over. Naar aanleiding van o.a. deze tool hebben wij bijvoorbeeld gekozen voor ons leven nu op Tenerife. Een gebalanceerd leven waarin tijd is voor betekenisvol & leuk werk op eigen voorwaarden, familie, natuur & persoonlijke ontwikkeling. En ik kan je vertellen dat dat veel rust en voldoening brengt. Ik ben blij en trots dat ik deze coachingstool met jullie mag delen!" 
 
Wil je ook je leven vormgeven volgens je eigen voorwaarden? En wil je meer balans en voldoening in je leven? 
Aan de hand van 6 video’s en korte opdrachten van Zenerife ,krijg je meer inzicht in je eigen leven en wat je daarin zou willen veranderen. Kim en Rob delen tips & tricks en nemen je mee in de angsten die wij hebben moeten overwinnen om verandering te maken. De online cursus sluit je af met een gratis coachinggesprek om dieper in te gaan op waar jij graag verandering wilt zien, wat je daarin tegenhoudt en dit om te zetten in concrete actie."
 
Meld je nu aan via www.zenerife.com/online-course en krijg direct de eerste opdracht in je mailbox.
 

Zenerife hiking
Zenerife hiking
Zentrepreneurship experience
Zentrepreneurship experience

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)