Weg in de herfstvakantie? Deze originele tiny houses hebben nog plek!

Geweldige tiny houses in de natuur
Geweldige tiny houses in de natuur

Zin om in de herfstvakantie even weg te gaan? Wij zochten uit welke te gekke tiny houses in ons eigen land nog plek hebben. Onvervalste hidden gems waar je direct naartoe wilt! Deze week: regio Noord. Volgende week delen we onze tips voor de regio Midden/Zuid.

Lekker weg in de herfstvakantie?
Misschien viel je zomervakantie in het water. Of heb je gewoon ontzettend veel zin om er in de herfstvakantie even op uit te gaan. Heerlijk toch! Dat gevoel hadden wij nou ook. We speurden bij Natuurhuisje.nl naar toffe huisjes die nu nog plek hebben voor de herfstvakantie. Vereisten: uniek, verrassend, origineel, mooi ingericht, vlakbij stad én middenin de natuur. Het is gelukt! Ziehier de parels die we vonden. Snel boeken, want zulke leuke adresjes zijn populair!

Vlakbij Amsterdam
Vlakbij Amsterdam

Stukje Marokko onder de rook van Amsterdam
Wow, dit is met recht een hidden gem. Op steenworp afstand van Amsterdam vind je dit waanzinnige tiny house, heel stylish ingericht met Marokkaanse meubels en accerssoires. Het tiny house ligt met enkele andere lodges in de Tuinen van West. Half uurtje fietsen van downtown Amsterdam, niet ver van Haarlem, Spaarnwoude, de zee en heel veel meer leuks. Lekker midden in de natuur, dus dat wordt uitwaaien, fikkie stoken, op avontuur gaan en nieuwe dingen ontdekken. Leuk joh. We zouden meteen weg willen.

In Rotterdam
In Rotterdam

Op een eiland in Rotjeknor
Supergaaf en stylish is dit tiny house (mét houtkachel) op een eiland bij Rotterdam. Je komt er met een watefiets en één ding is zeker: ben je hier, dan waan je je echt even op een onbewoond eiland. Ook leuk: huur de elektrische sloep erbij en ontdek de natuur. Leuk is dat je vlakbbij het centrum van Rotterdam zit (kun je meteen deze toffe shoppingroute doen) maar je zit toch helemaal in de natuur. 

Stylish in Noord-Brabant
Stylish in Noord-Brabant

Lekker bij de haard
Kijk dan, dit geweldige tiny house in Liempde (Noord-Brabant). Dit is een atelier van een kunstenares, dat middenin de natuur ligt. Den Bosch en Eindhoven zijn 15 minuten rijden met de auto, en vlakbij vind je meerdere mooie natuurgebieden. Het balken van een ezel, het brullen van kikkers en het ruisen van de bomen zijn de directe omgevingsgeluiden. Dat wordt genieten, buten of binnen bij de haard! Ook voor de kinderen superleuk; er is een trampoline, boomhut en in de buurt kun je kano's huren. Mooi ingericht ook!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)