Wat is een mobiele opslagcontainer precies?

Wat is een mobiele opslagcontainer precies?
Wat is een mobiele opslagcontainer precies?

Als je gaat opruimen in huis en kiest wat je echt gebruikt en wat niet, kan het soms tegenvallen hoeveel je weg durft te gooien. De spullen die je op de een of andere manier wilt bewaren, maar toch in de weg staan, zou je kunnen plaatsen in een opslagruimte.

Dat betekent dat je de spullen op en in elkaar plaatst in een box in een groot warenhuis. Het probleem is alleen vaak dat je de spullen hiervoor een heel eind moet sjouwen en vervoeren. Eenmaal aangekomen bij de opslag blijk je dan ook nog eens een enorme gang door te moeten lopen voordat je eindelijk bij je persoonlijke opslag bent.

Huur een container in plaatsen als Leiden of Tilburg
Huur een container in plaatsen als Leiden of Tilburg

Een mobiele container huren voor je woning kan dit probleem verhelpen. Een opslagbedrijf als Oomen Opslag plaatst de container voor de deur op je parkeerplaats of oprit.

Je laadt al je spullen die je niet meer thuis wilt hebben, maar nog wel wilt bewaren, in je eigen tempo in en vervolgens verzegel je de container. Daarna zal de opslagbeheerder de container ophalen en opslaan voor jou. Je kunt bijvoorbeeld een opslagruimte huren Leiden of in andere steden in de Randstad.

Meer ruimte in huis, maar toch geen afval

Je spullen opslaan in een opslagruimte zorgt voor minder afval. Bij een grote schoonmaak gooien we soms veel goede spullen weg, en zelfs als je de spullen weggeeft, ben je ze voor altijd kwijt. Het kan bijvoorbeeld best zijn dat bepaalde kledingstukken die je nu niet draagt, over een paar jaar weer passen of helemaal in de mode zijn.

Ook meubels kun je over een aantal jaar weer mooi vinden of uit de opslagruimte halen en opknappen als je nieuwe aankopen toch tegenvallen. Door je spullen ergens anders te bewaren, houd je iets achter de hand.

Je vindt opslagruimtes, zoals gezegd, in de Randstad, maar ook in het zuiden van het land. Zo kun je naast Leiden en andere westelijke steden ook een opslagruimte huren Tilburg. Er is dus altijd een opslagruimte bij jou in de buurt. Bij Oomen Opslag zijn alle opslagruimtes ook nog eens heel duurzaam omdat ze worden voorzien van energie door de zon.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)