Kom naar Flavourites Feest!

Zoveel leuke webshops!
Zoveel leuke webshops!

Volgend weekend is het zover: dan vindt voor één keer het grootse Flavourites Feest plaats! Da's Flavourites Live, maar dan eenmalig in de lente in plaats van in november én niet in Amsterdam-Noord, maar in Utrecht. Het gonst echt al wekenlang, nee - máánden hier in webshopland. Wat valt er op 20+21 mei in de Werkspoorkathedraal in Utrecht allemaal te doen? Ik heb vijf redenen voor je om nú een ticket te regelen en volgend weekend ook te komen!

1. Shoppen bij 100 smaakvolle webshops als pop-up shop
Dit is natuurlijk dé hoofdreden om naar Flavourites Feest te komen. Zo'n 100 zorgvukdig geselecteerde webshops laten hier hun allerleukse producten zien. We hebben fashion. Denk: all time favourite Freshonline.nl, ze zijn er bij elke editie van Flavourites Live nog bijgeweest en da's niet voor niets!, Hippest-fashion.nl en Thefashiontruck.nl (je weet wel, van die knalroze bus vol fashion!). Er zijn ook veel webshops op het gebied van wonen. Want ja - een leuk ingericht huis is nu eenmaal ontzettend populair. Een paar snoepjes van webshops die je 'live' kunt bezoeken: Studiodewinkel.nl (ze nemen een aantal limited edition Lammers & Lammers popjes mee, te gek!!), Houseofproducts.nl en Hinck.nl, een prachtig label voor woonaccessoires zoals kussens en plaids. Ook gezien: heel veel mooie adressen voor mode-accessoires. We gaan natuurlijk tassen spotten (én shoppen!) bij Moochi.nl. Heeft ook nog geen enkele editie van Flavourites Live gemist. Bewonder die fijne tassen die je hier vindt! En ik ga zeker even de leuke, fijn geprijsde sieraden van Bycaitlin.nl bewonderen (én vast een aantal cadeautjes inslaan!). Moeders, tantes en oma's opgelet: er valt weer veel leuks te zien voor kidneren. Super fashionable webshops zoals concept store Orangemayonnaise.com, maar ook tijdloze musthaves voor baby's van biokatoen van 4naturalkids.nl. En echt veel meer. Bekijk hier de complete deelnemerslijst en bedenk alvast welk adres je straks écht niet mag missen. Waarschijnlijk zie je volgende week zoveel leuks in één keer dat je spontaan vergeet waar je zo graag naartoe had gewild!

Kom disco rollerskaten!
Kom disco rollerskaten!

2. Meet & greet met designers
Hte is te gek om te zien hoeveel creatief ondermerschap ons land kent. Designers die je vaak kent van bijvoorbeeld Instagram of uit de bladen kun je hier in levende lijve aan het werk zien. We noemen Geertje Aalders van 12nicethings.com met haar prachtige papierkunst. We verheugen ons ook op de stand van Danielleorigami.nl; Danielle vouwt uit papier waanzinnige lampen. Wát een ambacht! Gaan we straks dus allemaal 'live' zien. Het leuke van dit event is dat je met je neus bovenop al dit creatief ondernemerschap zit. Heel tof om te zien, en wie weet laat je je hierdoor nog flink inspireren ook!

Knipkunst van Geertje
Knipkunst van Geertje

3. Doe eens gek
Wat? Doe eens gek? Ja! Why not. Het is feest! En dus... regelden we (serieus!) een rolschaatsbaan waar je op discomuziek kunt gaan rolschaatsen. Mán wat wordt dat leuk. Goed voor de nodige hilarische momenten tijdens onze brainstorms: een mini-reuzenrad waarin je rondjes kunt gaan draaien totdat je een ons weegt. Hoewel... Maar wat ons nou zo leuk lijkt: dat je met je vriendinnen en je latte of verse muntthee in dat reuzenrad gaat zitten en lekker eens alles van bovenaf bekijke. Selfies maken, filmpjes maken, lachen, genieten... Dat werk. We hebben ook schommels hangen! Gewoon, omdat het leuk is om te schommelen. Je kunt je handen laten lezen door Joyce van Nispen (een begrip!), en De Fotobus is wederom van de partij. Kortom: genoeg leuks te doen. Partytime!

Wow-ijs van Glacier Fou
Wow-ijs van Glacier Fou

4. Volg workshops
In de stands van Flavourites, BrainyDays.nl, Happymakersblog.com en Snorfabriek.nl kun je allerlei toffe workshops volgen. Van soep maken tot handlettering. Van je eigen design vlaggenslinger maken tot heel gave bloemen schilderen. Morgen vertel ik meer over het workshopprogramma. Klik hier als je alvast wilt weten wat je zoal kunt komen doen. 

Workshoppen in het PapierAtelier
Workshoppen in het PapierAtelier

5. Eet, drink, geniet!
We hebben een aantal superfijne foodtrucks staan die ervoor zorgen dat je op Flavourites Feest waanzinnig lekker kunt eten en drinken. Romige lattes, heerlijke broodjes, wijn, kaasfonduetjes, zoete hapjes: je likt je vingers erbij af! Plof tussen het shoppen door neer op een van de terrassen. Laat je inspireren door de smaakvolle wereld van Flavourites en geniet... Gaan wij ook doen!
Tickets met korting?
Bestel je hier!

Cadeau voor alle bezoekers: een limited edition notitieboekje!
Cadeau voor alle bezoekers: een limited edition notitieboekje!

Cadeautje!!
PS Omdat we jarig zijn, trakteren we! Alle bezoekers ontvangen een speciaal door Tinne+Mia voor ons gemaakt en limited edition notitieboekje. We lieten drie verschillende boekjes ontwerpen, ze zijn allemaal even mooi... Bij binnenkomst ontvang je van ons zo'n notitieboekje. Leuk, toch?

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)