Verwen je moeder(dag)

Stadse beauty
Stadse beauty

Over een week is het alweer moederdag. Je hebt nog een paar dagen de tijd om te bedenken hoe je je moeder in het zonnetje gaat zetten. Of... een paar dagen de tijd om rond te strooien hoe je graag zelf verwend wilt worden. Wat kleine hints doen vaak wonderen! We tippen je met plezier een paar fijne ‘verwen-je-moeder’ ideeën. Tips waar je als moeder blij van wordt en waar je kinderen ook profijt van hebben! Een ontspannen moeder is namelijk voor iedereen fijn ;-)

Van een cadeaubon van de Five City Spa in Utrecht wordt elke moeder blij. Deze bon is namelijk in te wisselen voor een massage en/of treatment. Even een uurtje wegzakken terwijl je gemasseerd wordt. Je bepaalt zelf de muziek, welke olie wordt gebruikt, of je hard/zacht gemasseerd wordt... Heerlijk! Ook de treatments worden op jouw behoefte afgestemd. Een detox behandeling, men's facial of deep wrinkle treatment. Je komt als herboren weer naar buiten!

Wellness in de weilanden
Wellness in de weilanden

Betuwsch Badhuys
Stuur je je moeder liever een dag de deur uit, verwen haar met een dag bij het Betuwsch Badhuys in Lienden. Deze wellness in de weilanden is zo fijn door de kleinschaligheid, voor max. 8 personen per dag opent Vera haar Badhuys. Na een rondje sauna’s en jacuzzi geniet je onder de veranda van een vers sapje uit eigen boomgaard. Na de huisgemaakte lunch dommel je even weg voordat je aan een nieuwe ronde begint. Heerlijk toch?!

De lounge van Sterrenberg
De lounge van Sterrenberg

Boutiquehotel Sterrenberg
Gun je je moeder totale ontspanning (of wil je even verlost zijn van haar zorgen)? Boek een nachtje weg voor haar! Op de Veluwe ligt Boutiquehotel Sterrenberg, een kleinschalig hotel met fijne kamers, een goed restaurant en heerlijke lounge met haard waar ze eindelijk haar boek kan lezen.

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)