Vandaag geen verf maar behang

behang Herbs
behang Herbs

Wat ik laatst al vertelde is dat ik veel schilder. Meubels, muren noem het maar op! Maar ik zie ook veel mooi behang dessins voorbijkomen... En daarvan gaan mijn handen ook jeuken.

Vandaag licht ik er een paar uit van het merk Roomblush. Persoonlijk spreken deze mij erg aan door de eenvoudige vormgeving en verfijnde patronen. Sommige met een botanic tintje, helemaal van nu! En toch ook tijdloos. Het behang hierboven is Herbs

behang Smashing
behang Smashing

In mijn huis is behangen vooralsnog geen optie, want mijn muren zijn geen van allen gestuct en hebben dus relief. Maar ik heb nog wel een getimmerd achterwandje bij de keuken... hmm. Mijn wens is om nog eens een wc te behangen. Helaas zit de mijne in mijn betegelde badkamer. Herbs is wel wat voor mijn keuken. Hierboven zie je een nieuwe, Smashing in een zachte groentint. De meeste die ik noem zijn in meerdere kleuren beschikbaar.

behang Grid Yellow
behang Grid Yellow

Lastig om online behang uit te zoeken? Dat kan ik me voorstellen. Maar dan vooral doordat je de kleuren niet in het echt kunt zien. Toch houd ik wel van een beetje "risico". Om exact te weten hoe iets eruit gaat zien haalt voor mij de beleving van het maken weg (wat ik soms belangrijker vind dan het resultaat). Veel merken hebben gelukkig wel goede sfeerfoto's naast de productfoto's gemaakt. En bij de voorbeelden die ik geef staat zelfs een gedetailleerde omschrijving van hoe de patronen op de rol zitten en hoe het werkt met bevestigen en overlap. Handig als je voor een patroon gaat met een grid zoals hierboven (Grid Yellow). Lolalifelines is de shop waar dit mooie merk te koop is! En die de omschrijvingen zo goed heeft uitgewerkt (+1). Je vindt hier naast behang ook nog andere dingen voor op de muur en heeeel veel leuke spullen voor in huis. Zo kun je dus meteen de boel aankleden en afmaken. Handig! 

behang Pine needle
behang Pine needle

Hierboven zie je Pine needle. Een hele mooie groene (ik ben liefhebber van groen en blauwtinten). En hieronder Confetti, een leuke voor de kinderkamer. Voor zowel jongens als meisjes.

behang Confetti
behang Confetti

Lolalifelines is niet de enige webshop die behang verkoopt. In de rubriek ‘muurdecoratie’ vind je meer inspiratievolle webshops met allemaal een eigen aanbod. Je kunt natuurlijk ook zoeken op 'behang'.

behang Botanic Grey
behang Botanic Grey

De afbeelding hierboven is Botanic Grey. Bekijk meer kleurvarianten van elk behang en andere merken hier.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)