Van mwah naar magisch: met deze accessoires creëer je een 1001-nacht badkamer!

In deze kralendoosjes bewaar je je kleine badkameressentials
In deze kralendoosjes bewaar je je kleine badkameressentials

Droom jij van een badkamer die je meeneemt naar de sprookjesachtige wereld van 1001 nacht, maar heb je geen tijd, zin of budget voor een grote verbouwing? Check de handgemaakte Balinese en Marokkaanse accessoires van ByBazz. Van stijlvolle spiegels tot sfeervolle lampionnen, deze items zorgen voor een luxe, Oosterse vibe in je eigen badkamer. Lees verder en ontdek hoe je met een paar simpele toevoegingen je badkamer omtovert tot jouw eigen hamam at home!

Magisch licht

Er is echt niets dat een ruimte zo snel verandert als licht. Verlichting is dan ook key als het gaat om sfeer, vooral in een badkamer die je een hamam vibe wilt geven. Denk aan een gezellig hoekje met kleine lantaarns en kaarsen en aan een statement hanglamp. Ga voor een handgemaakte lampenkap met uitgesneden patronen of grassprieten, dan krijg je namelijk een betoverend schaduwspel op de muren en een sfeer die doet denken aan de mystieke souks van Marrakech.

Een echte sfeermaker: verlichting!
Een echte sfeermaker: verlichting!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

In elke thuis-hamam hoort een statement spiegel. Deze spiegels in organische vormen enomlijst met messing geven je badkamer meteen een oosterse uitstraling. Of je nu gaat voor die ene grote spiegel of een meerdere kleine spiegeltjes met zo'n glanzende lijst, je haalt meteen die luxe, 1001-nacht look in huis. Extra mooi: omdat de spiegels van ByBazz handgemaakt zijn, is elke spiegel uniek!

Messing spiegels
Messing spiegels

Opbergen in stijl 

Rondslingerende spullen? Niet in jouw 1001-nacht badkamer! Kies een paar stijlvolle opbergmanden voor je handdoeken, tissues en verzorgingsproducten en houd je badkamer netjes en chic tegelijk. Als je een mooie natural look & feel voor je badkamer zoekt, dan zijn de handgemaakte gevlochten manden van bamboe of palmblad perfect. Mag het wel wat meer luxe en bling zijn, ga dan voor deze ambachtelijke, Balinese kralendoosjes. De kraaltjes glinsteren zo mooi in het licht van de kaarsen en lantaarns! 

Geen rondslingerende spullen meer, je stopt ze stijlvol weg in deze opbergers van bamboe en palmblad
Geen rondslingerende spullen meer, je stopt ze stijlvol weg in deze opbergers van bamboe en palmblad

Praktisch en prachtig: potjes!

We zijn dol op mooie potjes en schaaltjes! En niet alleen omdat ze super handig zijn om sieraden en kleine badkamer spulletjes stylish in op te bergen. Deze potjes en schaaltjes uit Marrakech zijn echte eyecatchers. Gebruik ze voor je watjes, tandenstokers, soapbars, wattenstaafjes en meer. De combinatie van glas met gehamerd messing en de mooie patronen geven je badkamer een warme Oosterse gloed. 

Zo mooi, dit gehamerde wattenpotje
Zo mooi, dit gehamerde wattenpotje

Luxe geur

Amberblokjes zijn hét geheim om je badkamer die ultieme hamam-vibe te geven. Deze handgemaakte geurblokjes uit Marrakech verspreiden namelijk een subtiele, kruidige geur die je badkamer meteen in een oosterse spa verandert. Leg ze op een mooi houten of messing schaaltje en als de geur iets vervaagt, schraap je er met de mini-rasp een dun laagje af om de geur weer tot leven te brengen!

Mmm, amberblokjes!
Mmm, amberblokjes!

Finishing touch: accessoires!

Licht, opbergers, spiegels en geur: check! Maar je thuis-hamam is pas écht helemaal af met accessoires. Heb je een vensterbank of andere rand in je badkamer? Zet daar dan een rotan vaas neer met pampasgras of een gedroogde bessentak. En hoe mooi is deze houten Hamsa hand? De grote versie van dit handje - dat staat voor geluk en gezondheid - is perfect als wanddecoratie. De kleinere handjes kun je gebruiken als onderzetter voor je soapbars. Ook heel mooi: een hanger met schelpen, kralen, hout en zelfs noten. Ze geven je badkamer net dat beetje extra.

Van mwah naar magisch: met deze accessoires creëer je een 1001-nacht badkamer!
Van mwah naar magisch: met deze accessoires creëer je een 1001-nacht badkamer!

Zo zie je maar: je hoeft niet te verbouwen om je badkamer te transformeren. Alleen al door het toevoegen van een setje handgemaakte accessoires van ByBazz kun je ervoor zorgen dat jouw dagelijkse badkamer routine een magisch ritueel wordt!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)