Vakantietrend: Solo reis

Yoga aan zee met Spa in Spain
Yoga aan zee met Spa in Spain

Dol op reizen en unieke bestemmingen? Op Bijzonderplekje.nl brengt Marleen de állerleukste plekjes van Europa in kaart. Logeren, eten, genieten: Marleen weet precies waar je moet zijn voor de meest smaakvolle locaties! 

De trends voor 2016 op het gebied van reizen zijn bekend. Onlangs bezocht ik de Vakantiebeurs in Utrecht. Hier waagde trendwatcher Tessa aan de Stegge zich aan een voorspelling op het gebied van vakantievieren. Een opvallende is de trend ‘Solo op reis’. En dan hebben we het niet over single reizen, maar over alleen reizen! Partner of niet, we gaan! Durf jij het aan, om alleen op vakantie te gaan? Alleen op reis gaan is een mooie manier om jezelf te leren kennen en even helemaal tot rust te komen. Even geen moeder zijn, geen partner van, geen verplichtingen en afspraken. Klinkt dat niet heerlijk? Ik heb drie fijne alleen-op-reis tips voor je. Om mee te beginnen: Boutique Hotel Sterrenberg, een heerlijke locatie dichtbij huis. Boutique Hotel Sterrenberg op de Veluwe biedt je natuur, wellness en rust. Overdag wandel (of fiets) je de voordeur uit om urenlang te zwerven door Nationaal Park de Hoge Veluwe. Bij terugkomst duik je de sauna of het zwembad in om vervolgens aan te schuiven voor het diner in het mooie restaurant. Wat wil je nog meer?

Zalig ontspannen bij Boutique Hotel Sterrenberg
Zalig ontspannen bij Boutique Hotel Sterrenberg

Of... verwen jezelf met een vakantie via Spa in Spanje; Marije nam hier laatst al een kijkje achter het scherm. Ze hebben de beste spa’s van Spanje voor je geselecteerd. Neem een goed boek mee en wissel het lezen af met massages, een schoonheidsbehandeling, een dagje spa en yoga. 100% ontspanning!

Zet je huisje op wielen neer waar je maar wilt...
Zet je huisje op wielen neer waar je maar wilt...

Even echt helemaal alleen? Huur een huisje op wielen en zet jouw ‘hutje op de hei’ neer bij een van de mooie natuurkampeerterreinen die Nederland rijk is (of een bijzondere camping). Geen WiFi, geen prikkels, geen drukte; alleen maar jij en je knusse huisje. Klinkt heerlijk, toch?

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)