Vakantiekriebels!

Vakantiekriebels!
Vakantiekriebels!

"Waar ga jij heen op vakantie?" Ik word deze keer wel een tikkeltje nerveus van deze vraag. Want ik heb namelijk nog helemaal niets geboekt… Ik zou zelfs niet eens weten waar ik heen zou willen. Ja er staat genoeg op mijn lijstje maar ik wil deze keer alleen op reis. En Bali in je uppie... lijkt me voor mij niet echt een goed idee. Hebben jullie al plannen?

Ga jij dit jaar voor een citytrip? Of nog leuker voor meerdere steden? Neem dan even een kijkje op Timetomomo.com. Time-to-mo-mo geeft al 20 jaar reisgidsen uit. Ondertussen hebben ze al 32 bestemmingen waar ze een local hebben die de leukste adresjes voor je verzamelt en deze bestemmingen worden alleen maar uitgebreid. En al deze mooie plekjes vind je terug in de routes die Time-to-mo-mo voor je heeft gemaakt. Restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden. Snuffel rond in hun webshop en wie weet zit jouw bestemming er ook wel tussen! Of misschien heb je net als ik nog geen idee waar je deze zomer heen wilt gaan, dan zorgt deze tip wel voor wat inspiratie!

Met reizen heb je allerlei documenten nodig. En deze wil je natuurlijk veilig en op één plek opbergen. En hoe kan dat leuker dan in deze leren clutch van Grassandcanvas.nl?! Zo heb je alles binnen handbereik. En als je weer thuis bent en je hebt een feestje? Stop je telefoon en pasjes in de clutch en shinen maar! Van hetzelfde leer als van de clutch is er ook een camerastrap verkrijgbaar. Zo ben je helemaal in stijl, want tijdens je zomer trip moet je niet vergeten foto’s te maken hè?!

Kennen jullie dat? Loop je in een totaal onbekend land met een landkaart, waait ie half weg of je trekt er een scheur in. En dan hebben we het nog niet eens over het opvouwen… Mijn zusje, waar ik vorige zomer mee op vakantie was, heeft het geduld om zo’n kaart weer op dezelfde manier op te vouwen. Ik helaas niet. Maar dat is helemaal niet erg kwam ik achter want bij Ikwilmeerreizen.nl zijn er 'crumpled' stadplattegronden te bestellen van heel veel steden. Dus je kunt deze plattegronden gewoon in je tas proppen zonder dat hij kapot gaat. Heerlijk toch?! Zo kun je dus écht zorgeloos een stad ontdekken!

Ga je deze zomer voor een heerlijke strandvakantie? Dan is een handgeweven hamamdoek van Ikwilmeerreizen.nl geen overbodige luxe. In allerlei kleuren en maten zijn ze te vinden. Het voordeel van zo’n doek is dat het minder ruimte inneemt dan een strandlaken. En buiten het feit dat ze praktisch zijn, zien ze er ook nog eens super leuk uit! En dat is mooi meegenomen. Kijk nog lekker rond op deze reislustige site want het staat vol met handige en vooral leuke reisspulletjes, tips en reisblogs.

En weet je niet wat te doen met je mooiste vakantiefoto’s? Lees dan nog eens mijn blog van een paar weken geleden met 3 foto tips! Oh ja! En... heb je tips voor mij wat betreft een leuke vakantie bestemming? Van harte welkom!

reacties op dit blog (2)

08 juni 2017
Berthilde
Ja doen Jolan! Praag is echt leuk!
06 juni 2017
Jolanda
Leukleuk. Ik wil ook naar Praag!!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)