Trend: party styling voor de leukste kinderfeestjes

Party styling voor de leukste kinderfeestjes
Party styling voor de leukste kinderfeestjes

Oh die kinderfeestjes….wat hebben we ze gemist de afgelopen twee jaar. Soms werden ze toch gepland, maar gingen ze op het laatste moment niet door vanwege nieuwe maatregelen. En soms gingen ze wel door met maar één of twee vriendjes, maar ook vaak genoeg werden ze uitgesteld tot, ja, tot nu! Let’s celebrate!

Yay, we kunnen weer kinderfeestjes vieren zónder beperkingen, maar mét lekker veel vriendjes, klasgenootjes en buurkindjes. Zo leuk! Er is alleen één dingetje aan die kinderfeestjes dat we niet gemist hebben, en dat is de stress die zo’n schijnbaar easy feestje met zich meebrengt.
.
Dus dit jaar pakken we echt uit en gunnen we onszelf..eh ik bedoel onze oogappels..een kinderfeestje 2.0 dat wel die wow-factor heeft, maar niet de organisatorische rompslomp. Dát laten we namelijk over aan Studio Sprinkles. We kenden ze al van die heerlijke en uitbundige taarten, maar ze zijn ook toppers als het aankomt op custom made party styling voor kinderfeestjes. Van het meedenken over het thema voor jouw birthday boy or girl, tot het opruimen als het feestje voorbij is (yay!) en alles wat daartussen zit. Hoe fijn is om dit over te laten aan mensen die hier echt goed in zijn en het ook nog eens super leuk vinden om te doen! 

Gaat jouw jarige Job voor een safari of mermaid thema?
Gaat jouw jarige Job voor een safari of mermaid thema?

Maar hoe werkt het dan eigenlijk? First things first, we hebben een thema nodig dat past bij de jarig Job of Jet. Studio Sprinkles heeft al een aantal superleuke kinder thema's uitgewerkt. Zo is er een safari-feest voor kleine avonturiers, een pastel droom van een zeemeerminnenfeest of een farm-party voor echte kleine dierenliefhebbers. Zo leuk dat ze helemaal in hun eigen fantasiewereld kunnen duiken. En heb je nou zelf een leuk idee, ook dat kunnen ze helemaal in een thema uitwerken. Voor onze tienerdochter -die eigenlijk geen kinderfeestje meer geeft, maar wél lekker wil chillen met haar vriendinnen- lijkt ons een bohemian island vibe feestje ons wel wat. 

Ook fijn: een sweet table vol lekkers
Ook fijn: een sweet table vol lekkers

Thema, check! Tijd voor Sprinkles Bakery om van het thema een heus concept te maken en uit te werken in een moodboard. Spannend! Als iedereen happy is, dan zorgt Studio Sprinkles ervoor dat er een te gekke taart en bijpassende sweets worden gemaakt en dat alle decoratie wordt verzameld en op tijd wordt geleverd voor het feestje. Heerlijk toch dat dit allemaal voor je wordt geregeld! Op de grote dag zelf zijn ze uiteraard ruim op tijd aanwezig met lekkers en decoratie om alles op te bouwen. Denk aan grote ballon bubbles, super stylish backdrops, een tafel vol met lekkers en nog veel meer decoratie die allemaal past binnen het thema. Je gasten weten niet wat ze zien! Het wordt echt één groot feest, en niet alleen voor de kleine party animals, want de volwassen hebben hun handen vrij om mee te genieten. 

Van bakkerij tot locatie: Sprinkles Bakery regelt alles!
Van bakkerij tot locatie: Sprinkles Bakery regelt alles!

Lijkt ons echt heerlijk om voor één keer zo'n hip en stylish en vooral onvergetelijk kinderfeest te geven, even helemaal geen stress en geregel vooraf maar vooral genieten van al die blije kinderen. Celebrate and make sweet memories! 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)