Travel- inspiratie & tips!

Onze blogger 'Linsey' met haar gezin.
Onze blogger 'Linsey' met haar gezin.

Zo, hopelijk mag je terugkijken op een gezellige decembermaand. En ook al mag de zomer dan nog een paar maanden weg zijn er is niets leuker dan dromen over mooie reizen en vakanties, toch? Een vakantie in het vooruitzicht? Ik geef je graag wat inspiratie!

Wij boffen. We vertrekken volgende week als gezin naar de Malediven en hebben in maart al een reisje naar Marrakech gepland staan. De winterblues overleven wij dus wel met zo’n fijn vooruitzicht. Nu snap ik dat de Malediven een beetje ver-van-je-bed-show kan zijn, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke vakantietips voor jou en je gezin!

Proef het prachte Puglia
Puglia noemen ze ook wel het nieuwe Toscane. Een betoverende mooie plek vol schoonheid en cultuur. Een plek waar ze het verleden bewaren en naar de toekomst kijken. Ik kan het iedereen – jong en oud – aanraden. Zeker als je van mooie, authentieke stadjes houdt. Of wat dacht je van de mooiste accommodaties op een wonderschoon landgoed met betoverende uitzichten? 

Zo hebben wij mooie herinneringen gemaakt in het magische Trullo M, maar zijn er nog tal aan bijzondere accommodaties meer te spotten. Check bijvoorbeeld BnBLoved* voor het beste advies.

*BnBLoved selecteert de mooiste en bijzondere plekken door heel Europa voor jou! Alles met dat stukje extra comfort.

Kamperen met een tikkeltje luxe
Of wat dacht je van kamperen met een tikkeltje luxe, zoals de mooie glamping-mogelijkheden die Tendi aanbiedt? Tendi maakt kamperen net wat anders. Met meerdere locaties door Europa op de allermooiste plekken is een onvergetelijke vakantie ervaring gegarandeerd. Zeker met kids! Zo hebben wij vorig jaar de Trendy Safari-tent in Toscane getest, de allernieuwste in hun soort. Dit kon je eigenlijk geen kamperen meer noemen. Want met opgemaakte boxspringbedden, een badkamer met regendouche en een waranda waar je U tegen zegt voelt kamperen als thuiskomen.

Unieke kleinschalige vakanties
Over authentieke plekjes gesproken. Wat dacht je van de nieuwste ontdekkingen van de bekende organisatie Eliza Was Here. Een reisbureau dat zich weet te onderscheiden in kleinschalige accommodaties op unieke plekjes. Of je voorkeur nu gaat naar de Sartaki dansen in Griekenland of de Flamenco in Spanje, Eliza was here heeft een aanbod door heel europa! Zonder massa-toerisme om je heen!

Vakantie in eigen land
Helemaal geen zin om buiten Nederland te reizen? Dat hoeft ook helemaal niet met zoveel mooie plekjes in eigen land! Wat dacht je van wandelingen in het bosrijke gebied en het lichte heuvellandschap in de Veluwe? Door de schitterende natuur kom je hier zeker tot rust! Aanrader: overnacht bij Hotel de Sterrenberg, 4 sterren wellness hotel in Otterlo. Een plek waar alles klopt: of je nu met je partner gaat of als gezin. Zeker weten dat dit verwenhotel je een uitgerust gevoel geeft!

Wil je het vakantiegevoel ook in je interieur halen? Wacht dan de volgende blog af! Daar delen we de leukste tips om te shoppen voor decoratie met dat snufje happy holiday feeling!

Liefs,
Linsey

Geniet je nu ook van die plekjes, waar alles klopt? En vind je het heerlijk om weg te dromen bij mooie vakantieplaatjes en verhalen? Volg dan zeker @by.linsey__ op Instagram voor de leukste travelinspiratie voor het gezin!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)