estahome.nl

Het leukste behang voor jouw huis!

Oh wow, deze behangshop is echt een droom voor iedereen die houdt van stijlvolle printjes aan de muur. Je vindt bij Esta Home werkelijk het meest mooie behang dat je maar kunt wensen. Van beeldige bloemen tot strak design, behang met een flinke vintage look & feel, in uitbundige kleuren of juist heel erg ingetogen én geschikt voor elke ruimte in je huis. Dus ook voor de kinderkamer ben je hier aan het juiste adres. Check ook de muurstickers en het fotobehang, zo leuk alleemaal. Twijfel je nog, gebruik dan de handige behang visualizer en zie hoe het er bij jou op de muur uit komt te zien!

Matching muurverf

Super fijn dit: Esta Home heeft ook een muurverf collectie met kleuren die perfect passen bij het behang. Zo kun er een heel mooi geheel van maken!

blog

De behangtrends voor 2024

Je houdt ervan of je hebt er niks mee, maar behang is here to stay! En laten we eerlijk zijn: behang is een krachtig hulpmiddel om de sfeer in huis te transformeren. Elk jaar zijn er weer andere trends en ontwikkelingen en precies daarom doken wij in de behangwereld. Dit gaan we nu in 2024 veel zien.

Behandtrends 2024
Behandtrends 2024

Natuurlijke en organische motieven

We zagen het de afgelopen jaren al; er is een opvallende behangtrend richting natuurlijke en organische motieven in behang. Deze trend gaat gewoon door in 2024 en wordt misschien wel nog prominenter. We houden immers van de schoonheid en veelzijdigheid van de natuur. Denk aan behang met patronen van bladeren, bloemen, dieren en organische texturen zoals hout, steen en marmer zoals dit kinderbehang van Bibelotte. Dit soort ontwerpen creëren een kalme en harmonieuze sfeer in huis. 

Terrazzo motief van Bibelotte
Terrazzo motief van Bibelotte

Duurzaam behang

Duurzaamheid is eigenlijk niet meer een trend te noemen, maar een levensstijl. Veel behangmerken hebben het roer omgegooid en werken nu alleen nog maar met duurzame materialen en inkt op waterbasis. Zo dragen ze hun steentje bij en verminderen hun ecologische voetafdruk. Het biedt ons als consument in ieder geval de mogelijkheid om te kiezen voor duurzaam.  In 2024 blijft de focus op duurzaamheid groeien, met nog meer milieuvriendelijke opties en recyclebare ontwerpen.
Bij Binnenzoet staat duurzaam produceren sinds dag 1 voorop. Zo wordt je behang pas gemaakt nadat je het besteld hebt. Geen verspilling en overproductie dus! 

Behang op bestelling bij Binnenzoet
Behang op bestelling bij Binnenzoet

Maximalisme en gedurfde patronen

Maximalisme als gedurfde tegenhanger van minimalisme. Opvallende kleuren, 3D patronen en texturen nemen de overhand. In 2024 zien we meer eclectische combinaties, waarbij verschillende patronen en stijlen worden gecombineerd. Zo maak je van je muur echt een statement piece dat gezien mag worden. Super leuke manier om je persoonlijkheid te laten stralen in je interieur.

3D patronen van Esta Home
3D patronen van Esta Home

Terug naar de toekomst: retro en vintage

Het verleden is altijd wel een bron van inspiratie, en in 2024 zal de trend van retro en vintage behangontwerpen blijven groeien. Denk aan de stijlen van de jaren '60, '70 en '80, met geometrische patronen, felle kleuren en een vleugje nostalgie. Deze ontwerpen brengen dat heerlijke  gevoel van warmte en vertrouwdheid in je huis. We gingen helemaal terug in de tijd bij het vintage behang van Esta Home!

Gepersonaliseerd 

Een opvallende trend in de toekomst van behang is het personaliseren van behang. Steeds meer mensen willen unieke en op maat gemaakte ontwerpen die hun persoonlijkheid weerspiegelen. Met nieuwe print- en ontwerptechnologieën kun je je eigen design maken en zo behang creëren dat uniek is. Perron 11 doet dit al volop met behang voor de kinderkamer, maar er is veel meer mogelijk. Zo kun je hier je behang ook helemaal naar de vorm van je muur laten aanpassen!

Mix & match

Geef jezelf in 2024 een creatieve uitdaging en mix en match behangpatronen! Combineer contrasterende of complementaire ontwerpen en maak zo een boeiend geheel. De kunst is om een balans te vinden tussen de verschillende patronen en kleuren om zo een unieke sfeer te creëren.

Of je nu kiest voor een natuurlijk en rustgevend thema, een gedurfd maximalistisch ontwerp of een nostalgische vintage stijl, met behang heb je eindeloos veel mogelijkheden om je interieur tot leven te brengen!

 

 

Vintage behang van Esta Home
Vintage behang van Esta Home
Gepersonaliseerd behang van Perron11
Gepersonaliseerd behang van Perron11
Opvallende prints van Esta Home
Opvallende prints van Esta Home

meer blogs van estahome.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)