Toffe styling voor de kinderkamer met ANNIdesign

Mixen & matchen met ANNIdesign
Mixen & matchen met ANNIdesign

Ben je zwanger en ga je de babykamer inrichten? Of is het tijd om de kinderkamer een metamorfose te geven? Dan kan de speurtocht naar stof, behang en accessoires beginnen. Het Hollandse label ANNIdesign is een adres dat je echt moet leren kennen. Eigen ontwerp behang, beddengoed en accessoires in verschillende thema's, allemaal met elkaar te mixen & matchen dankzij een vast kleurenpalet. En: eerlijk geproduceerd in eigen land! Kijk, dat zijn de merken waar we je graag meer over vertellen!

Het is altijd fijn als labels een herkenbare stijl hebben. Dat zit bij ANNIdesign wel goed! Dit creatieve label van ontwerpers ANne en INgeborg blinkt uit in heldere, frisse kleuren en toffe designs. Een beetje retro, maar ook echt cute. Voorbeeldje: als je een zoontje hebt van pakweg vijf, zes jaar oud, en hij is dino-fan, dan wil je toch een kamertje in dino-stijl? Of de lijn 'hertje' in prachtig vergrijsd groen met okergeel. Geweldig om dat terug te laten komen in de kamer van je oogappel. Anne en Ingeborg hebben voor al hun thema's gekozen voor bepaalde kleurstellingen. Het leuke is dat je de producten daardoor onderling perfect kunt mixen en matchen. Een kussen uit het ene thema, gecombineerd met het behang uit een ander thema. De kleuren komen overeen, dus je hebt automatisch een mooie combi te pakken. Goed om te weten: ANNIdesign kiest altijd voor eerlijke productie tegen eerljke prijzen. En ze zoeken altijd naar de meest duurzame oplossing in het gebruik van stof, papier, inkt etc. Sowieso natuurlijk een belangrijk punt, maar voor de baby- en kinderkamer wat mij betreft nóg belangrijker.

Voor de liefhebber van dino's en andere dieren!
Voor de liefhebber van dino's en andere dieren!

Maar hoe ga je nu aan de slag in de kinderkamer? Ik heb een 3-stappenplan voor je. Zo pak ik het zelf ook vaak aan, en echt: het werkt altijd!
.
1. Maak een moodboard op Pinterest
Ga lekker zoeken naar kleuren, vormen en stijlen die je leuk vindt en maak een handig overzicht op Pinterest. Zo ontdek je wat je nodig hebt en wat je beter kunt weglaten. 
.
2. Kies voor een eenvoudige basis
Mijn tip: houd de basics (houtwerk, vloer, meubels) eenvoudig. Zie het als een blank canvas dat je gaat 'inkleuren' met details. 
.
3. Kleur in met je favoriete accessoires
Als je de basis basic houdt, kun je spelen met extra elementen. Tip: bepaal een budget voor jezelf (waar je natuurlijk best íets overheen mag als je iets écht heel leuk vindt). 

In het geval van ANNIdesign is het echt supertof om op deze manier aan de slag te gaan met de styling van de kinderkamer. Heb je bijvoorbeeld witte muren, wit houtwerk en een lichtgrijze gietvloer? Je kunt ervoor kiezen om één wand te behangen met het behang en op een andere wand een poster, wandlamp of bijvoorbeeld muurcirkel terug te laten komen. Matching kussentjes op de stoel erbij en je hebt een kinderkamer die helemaal in een bepaalde stijl is. Ook beddengoed is ideaal om mee te variëren. Het is een behoorlijk groot oppervlak, en heel zichtbaar in de kamer. Kijk ook hoe je de kamer indeelt. Behang bijvoorbeeld de wand tegenover het bed, zodat niet alle elementen bij elkaar in één hoekje 'gepropt' zitten.
.
Heb je meerdere kinderen? Dan is het extra leuk om ze beide een ANNIdesign kamertje in een eigen thema te geven, en onderling af en toe wat accessoires om te wisselen. Met kussentjes, opbergmanden en posters is dit zo gepiept. Zo heb je heel snel weer een andere 'look'! Briljant idee van ANNIdesign: ze hebben een stylingpagina met alle kleuradviezen voor verf. Dat is ge-wel-dig, want zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een wand te schilderen en een andere wand te behangen. Welke kleur perfect passend is, vind je terug op deze pagina met kleuradviezen.
.
Dus... plan een weekendje klussen, maak een moodboard, bepaal je budget en ga lekker aan de slag met shoppen en stylen! Blije kindersnoetjes gegarandeerd :-)

Zoveel leuks voor de baby- en kinderkamer
Zoveel leuks voor de baby- en kinderkamer

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)