Toffe DIY

nu al beginnen voor kerst?
nu al beginnen voor kerst?

Leuk om je eigen styling objecten te maken voor je interieur met deze super DIY designs!! Een beetje van jezelf en een beetje van….. toffe designers.

Met de mooie diamant en kristal mallen van de designers ‘De Krantenkapper’, kan je met je eigen papier en een beetje geduld de mooiste papieren diamanten en kristallen maken. Zo veel als je wilt want de mal is steeds opnieuw te gebruiken. Leuk om een mobiel of slinger mee te maken. En als je nu al begint heb je straks met Kerst je hele kerstboom volhangen met je eigen gemaakte kristallen ;- ). Ook leuk om goud papier te gebruiken! 

persoonlijke wereldkaart
persoonlijke wereldkaart

Maak je eigen persoonlijke wereldkaart met deze mooi DIY. Creëer een bijzonder wandobject voor boven je bank!! Borduur jouw reizen rond de wereld. Een kaart van de wereld gedrukt op borduurstof en gemonteerd op een houten frame. Borduur elke verafgelegen vakantie of avontuurlijke road trip met kleurrijke kruissteken. Gebruik verschillende kleuren draad voor elke reis of personaliseer met pictogrammen en tekst. Makkelijk om te borduren met de gegeven inhoud, alles wat je nodig hebt om je eigen unieke wandkleed te maken! Een geschenk voor handige globetrotters. 

Lise Lefebvre's eye catcher
Lise Lefebvre's eye catcher

Dit bijzondere DIY object van designer Lise Lefebvre kost wat tijd en aandacht, maar dan heb je ook een prachtige eye-catcher voor in je interieur. Met de gedetailleerde instructies maak je je eigen Tiger. Door de voorgedrukte papieren delen van de tiger uit te knippen en zelf te verlijmen krijg je een bijzonder object van formaat! . De delen zijn genummerd voor gemakkelijke montage. 

Veerle Vos
Veerle Vos

Designer Veerle Vos heeft een mooie serie DIY gemaakt. Op houten plankjes zitten in de vorm van Europa , Nederland en ook België tig kleine gaatjes. Borduur daarop en maak je eigen kunstwerkje. Afhankelijk van waar je woont of waar je hart ligt of op alle plekken op de aarde waar je naar toe gereisd bent, borduur je een kruissteek met het rode garen. Leuk om cadeau te geven & te krijgen. Ook leuk als cadeautje voor iemand die verhuisd is, rond de wereld heeft gereisd of als geboortegeschenkje met aanduiding van de geboorteplaats 

Ulrike Jurklies tape
Ulrike Jurklies tape

Ulrike Jurklies van Momantai heeft deze super handige DIY ontworpen. Acht rollen van 10m tape geven je alle mogelijkheden om te plannen en te organiseren . Deze bedrukte masking tape rollen kan je schikken op je muur naar je eigen behoefte en eigen styling . Het hele jaar plannen , een verjaardag planner, voor bepaalde tijdelijke projecten of een tijdschema - de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor op een grote muur of net dat kleine hoekje van je woonkamer of werkkamer. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)