Tijd voor kalenders en planners!

Engelpunt
Engelpunt

Het einde van het jaar is in zicht en wij kunnen niet wachten om heerlijk alles op een rijtje te zetten met behulp van kalenders en planners. Misschien kunnen we stiekem zelfs niet zonder… Ze leveren niet alleen veel minder stress op, tegenwoordig zijn ze ook nog eens superleuk om te zien! Zo is een kalender echt een toevoeging in huis en een planner een toevoeging bij je stationery verzameling. Daarom 4 x de leukste kalenders en planners voor een goed begin van 2019!

Als eerst deze ontzettend leuke kalender van Engelpunt. Wij hadden hem al gespot op Flavourites Live waar hij nog vers van de pers was! Inmiddels is de kalender razend populair en snappen wij dat volledig! Het is een hele grote kalender waar je ook een familieplanner van kunt maken. De kalenders zijn met de hand gemaakt en in elkaar gezet met oude pallets door mensen bij een sociale werkplaats. Het is niet alleen een superhandige kalender, maar ook echt een tof item voor aan de muur!

Ellenmae
Ellenmae

De Luna familieplanner van Ellenmae is perfect voor de gestructureerde gezinnen. Met elke maand genoeg ruimte om op te schrijven wie wat wanneer moet doen en daarnaast ook op elke pagina een notitieblad heeft voor bijvoorbeeld ‘to do’ lijstjes (handig!). In deze planner is ook nog extra aandacht gegeven aan ruimte voor belangrijke informatie zoals telefoonnummers en adressen. Je komt niets te kort met deze toffe familieplanner!

Gezinnig
Gezinnig

Een kalender speciaal voor verjaardagen moet eigenlijk ook altijd in huis hangen. Tegenwoordig vertelt Facebook wie er jarig is, maar dat is natuurlijk helemaal niet leuk! Met de kalender van Gezinnig vergeet je nooit meer een verjaardag, want het is een feestje om naar de kalender te kijken. Of het nou je tante, buurvrouw of neefje is, ze kunnen er allemaal in!

Tinne Mia
Tinne Mia

Klein maar vooral heel fijn is de agenda van Tinne Mia. De compacte agenda heeft genoeg ruimte voor ieder druk leven en daarnaast op elke pagina plek voor overige notities. De agenda is gemaakt van boeklinnen en heeft prachtige details op de kaft én aan de binnenkant. Een agenda die je niet in je tas laat slingeren, maar waar je echt goed mee omgaat!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)