Tijd voor een echte summer party!

Kleuren en prints van Rice!
Kleuren en prints van Rice!

Zomerfeestje gepland? Met deze items wordt de organisatie van jouw tuinfeest een piece of cake!

Cheers to the summer of '24!

Zet je familie en vrienden in het zonnetje en vier de zomer met Pineut. Wil je iets verrassends meenemen naar een tuinfeestje of zelf maken voor een zomerse borrel? Pineut heeft precies wat je nodig hebt! Deze DIY-cadeaus zijn perfect om samen van te genieten tijdens een barbecue of feestje in de tuin.

Cheers met Pineut
Cheers met Pineut

Stijlvolle sfeermakers

Minstens zo belangrijk als lekkere hapjes en drankjes, is de aankleding van je zomerse feest! Met de handgemaakte tuindecoratie van ByBazz maak je jouw tuinfeestje extra bijzonder! Ze geven je feest een persoonlijke en sfeervolle touch. Laat je inspireren en creëer een onvergetelijke zomerse sfeer met ByBazz!

Stijlvolle accessoires van ByBazz
Stijlvolle accessoires van ByBazz

Plek voor heel veel mensen!

Je kent ze wel van de festivals: lekker lange biertafels! MaximaVida heeft de Duitse bierset in een modern jasje gestoken. De tafel en banken hebben een subtiel whitewash verflaagje waardoor de houtstructuur nog zichtbaar is. Een set bestaat uit twee banken en een tafel van 200 cm lang en kan binnen 2 minuten worden in- en uitgeklapt. Ideaal dus voor een feestje!

Plek voor iedereen aan de tafels van MaximaVida
Plek voor iedereen aan de tafels van MaximaVida

Kleurexplosie voor je tuinfeest

Onmisbaar op ieder zomers tuinfeestje, zowel voor jong als oud: de kleurrijke bekers van Rice. Daar word je toch meteen vrolijk van? Huiszwaluw heeft bekers met bloemen, dieren, strepen, hartjes en ABC. Lekker handig – want onbreekbaar – en makkelijk: iedereen heeft zijn eigen (letter) beker! Ook leuk als persoonlijk cadeautje trouwens!

Huiszwaluw is fan van de kleurrijke bekers van Rice
Huiszwaluw is fan van de kleurrijke bekers van Rice

Voor onder je zomerjurk

Pijnlijk schurende benen tijdens warme zomerfeestavonden? Nee, bedankt! Kies dan voor een shapewear broekje onder je party outfit. Onzichtbaar, comfortabel en luchtig! Bovendien kleedt het super mooi af, dat geeft toch ook een lekker gevoel! CurvesWear is al jaren onze go to place voor zomerse shapewear.

Geen schurende benen met de shaping broekjes van CurvesWear
Geen schurende benen met de shaping broekjes van CurvesWear

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)