Terugblik showUP!

Scandinaviaform
Scandinaviaform

Het was een drukke week, met een filmdag (we zijn bezig met het opnemen van een te gekke movie over Flavourites, later meer!), heel veel afspraken én een bezoekje aan de inkoopbeurs showUP. Hier rondlopen staat garant voor een enorme inspiratieboost (ja, zelfs voor ons). Leuk om even een paar highlights met jullie te delen!

Twee keer per jaar (in januari en augustus) vindt de inkoopbeurs voor home&gift showUP plaats. Een prachtige beurs die elke editie groter wordt en waar veel winkeliers inspiratie komen opdoen én nieuwe collecties inkopen. Maya, met wie wij Flavourites Live organiseren, is een van de drijvende krachten achter showUP. Een smaakvolle uitstraling gegarandeerd, dus! Deze editie: veel groen en veel lichte tinten gespot. Veel mooie labels en deelnemers uit binnen- en buitenland. En: nieuwe producten die je echt even moet zien! Zoals de vaasjes van Scandinaviaform: prachtig! Heel mooi fragiel en perfect geschikt voor het uitlichten van één enkele bloem. een paar vaasjes bij elkaar is echt práchtig.

Rijkswachters
Rijkswachters

Ook erg leuk vind ik de producten van Rijkswachters. Gemaakt van prachtig hout, wat eerder de houten transportkisten van 't Rijksmuseum waren. En kijk eens wat een prachtige producten dit geworden zijn... pure kunst!

Urban Nature Culture
Urban Nature Culture

Vond ik er ook heel mooi uitzien: de stand van Urban Nature Culture Amsterdam. On trend, met veel groen. Mooi!

Groen, groener, groenst
Groen, groener, groenst

Een van de eyecatchers: dit groen-groener-goenst huis waar je een selectie van mooie producten (gezien op showUP) kon kopen. Heel gaaf gemaakt. En grod is een trend die nog lang niet overgewaaid is. Sr=terker nog: we gaan er de komende tijd nog vele varianten mee zien. Wat een fijne inspiratiedag was dit!

Grid everywhere
Grid everywhere

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)