Tekenen op de ramen

Quotes & vogels
Quotes & vogels

Lekker tekenen op de ramen. Vooral kinderen vinden dat vaak ge-wel-dig. Maar volwassenen kunnen er ook wat van! Check de vaak heel mooie qoutes maar op de ramen van pop-up stores, of wat dacht je van deze webshop Raamtekening.nl? Hier vind je de leukste templates voor tekeningen die je vervolgens zelf op je raam kunt maken! En omdat beelden nu eenmaal veel meer zeggen dan woorden, vandaag een blog met een aantal heel leuke voorbeelden. Ga snel zelf aan de slag!

Creatief dier Ankepanke bedacht dit superleuke concept van haar Raamtekening.nl. Sinds deze maand staat deze webshop op Flavourites bij de nieuwe shops. Het werkt heel eenvoudig: je downloadt een leuke tekening (grachtenpandjes, vogels, planten, patronen etc), print deze tekening zelf uit, hangt 'm voor het raam en vervolgens teken je het patroon over. Een kind kan de was doen! Mooie quotes in krachtige lettertypes, vogels, plantjes... Allemaal leuk!

Ook leuk voor een winkel
Ook leuk voor een winkel

Stiften waarmee je op het raam kunt tekenen kun je hier trouwens ook shoppen. Ik heb al helemaal zin om de hele studio van Flavourites vol te kalken ;-). Beetje veel werk alleen, er zitten héél veel ramen in. Het is dus ook een leuk idee voor je winkel/kantoor/werkplek!

Grachtenpandjes... altijd goed!
Grachtenpandjes... altijd goed!

Als kinderen ietsje ouder zijn, kunnen ze er ook gemakkelijk mee aan de slag. Zullen ze hartstikke leuk vinden, zo'n concentratieklus. En even uitgeschoten? Je veegt het zo uit en gaat weer verder!

Lente tekening
Lente tekening

De patronen kosten slechts € 2,50. Omdat je ze gewoon kunt downloaden, kun je meteen aan de slag.

Nieuw: voor je telefoonhoesje
Nieuw: voor je telefoonhoesje

Nieuw zijn de patronen voor telefoonhoesjes. Hé, ik heb ook zo'n transparant hoesje... Zal ik??

 

reacties op dit blog (1)

17 januari 2018
Celine
Leuk idee inderdaad! Ik heb dit thuis ook gedaan met de kerst. Een tip voor mensen met gordijnen oid.. zorg dat ze omhoog of aan de kant zijn als je dit gaat doen. Wij hadden net nieuwe gordijnen van plissegordijnenexpert.nl en die zaten al weer onder.. gelukkig ging het er uit met een vochtige doek! Maar heb je dus ook gordijnen hangen zou ik er voor zorgen dat ze aan de kant hangen, weer wat geleerd haha!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)