(Te) gekke posters bestellen!

Posters om jou en je huis op te vrolijken!
Posters om jou en je huis op te vrolijken!

Zin om even iets af te wisselen in huis? We hebben de leukste, tofste en grappigste posters voor je op een rij gezet om jou en je huis op te vrolijken!

Arty-Shock
De typografische posters van ArtyShock zijn een terugkomend fenomeen op Flavourites. En dat is helemaal niet zo gek, want de posters blijven zo leuk en relevant. Populair is de 'Kut Corona' poster, maar hoe leuk is de thuiswerk poster hier linksonder? En als je het echt he-le-maal gehad hebt met die lockdown, kun je maar beter een vrolijke spreuk, quote of uitspraak zoals 'Jippiejajee' op je muur hangen. Ook een goed plan als je het sarcastisch bedoelt ;). Zeg het met woorden! 

Loud and clear!
Loud and clear!

Studiopie
Deze posters zijn echt heel leuk voor dierenliefhebbers! De snoezige, grappige en lieve diertjes die op de posters van Studio Pie terugkomen, verkeren vaak in een herkenbare, maar toch fantasierijke wereld. Je vindt er vosjes op de fiets, dassen in luchtballonnen, chagrijnige, pratende katten en flamingo's met hun kikkervriendjes. Hier word je altijd vrolijk van!

Voor de dierenliefhebbers onder ons.
Voor de dierenliefhebbers onder ons.

Liefsjansje
Liefsjansje is een hele leuke kaartenshop die bekend staat om haar humorvolle kaarten. Je vindt er de leukste kaarten met een vette knipoog, zoals de 'Corona Fack Jou' beterschapskaart. Maar we vonden ook de superleuke zinderlijkheidstraining poster die het verhaal verteld van de 'wc-eend'. Je ziet stap voor stap hoe een eendje naar de wc gaat, zijn behoefte doet, zich afveegt, broekje weer aandoet en doorspoelt, om vervolgens zijn handen (vleugels?) te wassen. Heel erg grappig en schattig en super leuk om op te hangen als je een peuter hebt die moet leren om zelf naar de wc te gaan. 

Met een dosis humor
Met een dosis humor

Huisje van Sanne
Als je van afwisseling houdt, hebben we een toffe tip voor je: de Maand Posters van Huisje van Sanne! Elke maand hang je een nieuwe poster op die een nieuwe maand en een nieuw hoofdstuk doet voorstellen. Ze maken een echt statement in huis en geven je nu helemaal een fijne reminder om positief te blijven en er iets moois van te maken! De posters worden geleverd met een speciale opbergkoker, zodat je je posters netjes kunt opbergen als ze nog niet opgehangen worden.  

Inspirerende hoofdstukken aan je muur om af te wisselen
Inspirerende hoofdstukken aan je muur om af te wisselen

By Bora
Bij By Bora vind je alles wat je nodig hebt om je kinderkamer (en je kinderen) op te vrolijken. En van hun posters wordt jij ook gegarandeerd blij! Ben je de winter zat en kun je niet wachten op de zomer? Misschien is de 'Pineapple' poster dan wat voor je; hij is vrolijk, stoer en geeft je net dat relaxte zomerse gevoel. Of ga voor een andere kleurrijke poster met bijvoorbeeld een egeltje en zijn vriend, een luiaardje met baby-luiaard, of een grappige lama. Kikker je van op!  

Vrolijke kinderposters die het hele huis opvrolijken
Vrolijke kinderposters die het hele huis opvrolijken

Mevrouw Aardbei
Mevrouw Aardbei is zo'n typische shop waar je maar blijft rondneuzen. Je vindt er super veel gave design spullen voor baby's en kinderen, allemaal met mooie zachte kleuren en stijlvolle vormen. Deze konijnenposters passen daar echt perfect bij. En wat ook heel leuk is, is dat deze posters niet alleen lief en schattig zijn voor je kind, maar ook heel herkenbaar voor mama! Onder het linker konijn staat namelijk de tekst 'I see you', en onder het rechter konijn staat 'Grow slowly', allebei met veelbetekende gezichten. Die buien kennen we wel hè mama's?

Herkenbare, grappige posters van Mevrouw Aardbei.
Herkenbare, grappige posters van Mevrouw Aardbei.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)