Stylish overnachten in Frankrijk

Vive la France!
Vive la France!

In het binnenland bij Bordeaux, in zuidwest Frankrijk, vind je drie vakantiehuizen waar je het liefst zelf zou gaan wonen. Het interieur, de sfeer, de ligging… alles klopt hier tot in het kleinste detail. Ik kan niet kiezen welke ik het mooist vind, ben verliefd op alle drie tegelijk. Please, take me back!

La Vie à la Campagne
Een huis als in een woonmagazine, zo mooi. In de heuvels van de Lot et Garonne ligt het 7-persoons huis van Natasja en Jeroen, een brocante paradijs in naturel tinten met stoere en landelijke details. De momenten op de veranda hadden voor mij voor altijd mogen duren. Aan de rand van het zwembad met een uitzicht dat nooit verveelt.

Laviealacampagne.com
Laviealacampagne.com

Bassiviere
De perfecte vakantiebestemming? Ja, die bestaat! De boutique appartementen van Niels en Laura hebben alles wat je zoekt en net dat beetje meer. ’s Avonds aanschuiven voor een verrukkelijke maaltijd van Laura maakte het vakantiefeest voor mij compleet. Ze kookt de sterren van de hemel. En zeg nu zelf, hoe fijn is het als je op vakantie even niet hoeft te zorgen…

Bassiviere.com
Bassiviere.com

La Grange de la Bessaronnie
Eigenaresse Claudia renoveerde jarenlang een voormalige tabakschuur en transformeerde deze tot een romantisch vakantiehuis, met zwembad! Bloed, zweet en tranen, maar wat een prachtig resultaat. Je voelt de liefde terug in het huis. Vraag Claudia naar tips en je eet bij de lekkerste restaurantjes.

Lagrangedelabessaronnie.com
Lagrangedelabessaronnie.com

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)