Stijlvolle en minimalistische kerstboom decoratie

Stijlvolle en minimalistische kerstboom decoratie
Stijlvolle en minimalistische kerstboom decoratie

Op verzoek van dochterlief hebben wij dit jaar een kerstboom met witte en houten decoratie. Heel basic, maar o zo winters en met die fijne Scandinavische uitstraling. Ik hou ervan. Is dit ook wat voor jou? Droom dan weg bij deze minimalistische kerstboom decoratie.

Hoe mooi is deze naturel ster van House Doctor die we vonden bij Villa Madelief. Gemaakt van papier volgens de ouilling techniek, ook wel bekend als filigrana. Je kunt ‘m in de boom hangen, maar deze ster zal ook shinen aan een dunne draad als los ornament of met meerdere aan een stoere tak. Ze zijn verkrijgbaar in 10, 15 en 25 cm vanaf € 4,25.

Prachtig van papier @villamadelief
Prachtig van papier @villamadelief

Een rendier hoort helemaal bij de Kerst en dit handgemaakte vilten exemplaar is echt een plaatje! En met de aankoop van dit rendier ondersteun je niet alleen de Nepalese vrouwen die deze kerstdecoratie gemaakt hebben, er gaat óók nog eens € 1,- per hanger naar het WWF beschermingsprogramma voor rendieren in Siberië. In alle opzichten mooi dus. Je shopt ‘m voor € 4,95 bij Dille & Kamille, net als de vilten engel.

Zacht en aaibaar @dille&kamille
Zacht en aaibaar @dille&kamille

Wil je eens een wat andere slinger in je boom, check dan wat we gespot hebben bij ByNord: deze Cotton Tassels van Delight Department. De kwasten slinger is gemaakt van katoen en heeft een subtiele gouden glinstering voor dat échte kerstgevoel. Er zitten 14 tassels aan de slinger van 3 meter. Kun je dus flink door je boom slingeren, of decoreer er een mooie tak of metalen cirkel mee. Kleine lampjes erbij en It’s beginning to look a lot like Christmas!
€ 25,-

Slinger deze tassels door je boom @bynord
Slinger deze tassels door je boom @bynord

Als je houdt van de stijlvolle combinatie wit met goud, dan word je -net als wij- helemaal blij van deze keramische hangers van Maison Koos. Wat een schatjes! Ze zijn ontworpen en handgemaakt door NADesign (wat staat voor Net Anders Design). Er zijn huisjes met een gouden kruis of gouden stippen en ze hangen aan een wit-gouden koord. Hang ze vlak bij de lampjes in je boom en je krijgt een mooie, warme sparkle. Je shopt de huisjes van 5,5 x 6 cm voor € 6,95.

Handgemaakte huisjes van keramiek @maisonkoos
Handgemaakte huisjes van keramiek @maisonkoos

Oooh Blikfang, hier blijven we terugkomen voor kerstdecoratie. Er is ook zo veel moois voor in op tafel, in huis en natuurlijk in de boom. Voor die echte naturel Scandinavische Kerst vibe hang je de houten ornamenten van het Deense By With in de kerstboom of aan een mooie kersttak. Verkrijgbaar in de vorm van een hulstblaadje, sparrentak, dennenappel en een sneeuwvlok voor € 7,50 per stuk. 

Fijne houten blaadjes @blikfang
Fijne houten blaadjes @blikfang

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)