Puzzle me(e)!

Internet puzzel...in een zak
Internet puzzel...in een zak

Oh wat vinden we het toch leuk om te puzzelen! Sterker nog, het afgelopen jaar is er meer dan ooit gepuzzeld. De puzzels zijn bijna niet aan te slepen! Wij houden ook wel van een kleine uitdaging, en delen graag deze super leuke puzzels met je.

 

Dit zijn de leukste puzzels die we afgelopen jaar ontdekt hebben! De puzzels van Puzzle in a Bag hebben stuk voor stuk een bijzonder desging en zitten vol referenties. Zo is er de "Dear 2020, thanks for nothing' puzzel met daarin wel 100 verwijzingen naar gebeurtenissen in 2020, zoals de uitbraak van Corona. Onze favoriet: de 'Do you accept our cookie policy' puzzel die het internet verbeeldt alsof het een echte locatie was. Alle puzzels van Puzzle in a Bag bestaan uit 1000 stukjes en zitten -je vermoedde het al- in een zak.

Bloemen- en plantenpuzzel van bloompost
Bloemen- en plantenpuzzel van bloompost

Deze bloemen- en plantenpuzzel van Bloompost heeft 1000 stukjes en is een echte uitdaging hebben we uit betrouwbare bron. De puzzels hebben eenmaal gelegd een afmeting van 44x68cm (plant) en 49x69 cm (bloem). Tip: lijm de puzzel nadat je ‘m hebt gelegd op een mooie ondergrond en je hebt een hele toffe en zelfgemaakte muurdecoratie.

Mini puzzels van Mus in een Plas
Mini puzzels van Mus in een Plas

Kijk eens hoe schattig deze mini-puzzels zijn de we spotten bij Mus in een Plas. Ze hebben allemaal leuke tafereeltjes waar je een eigen verhaaltje bij kunt verzinnen en bestaan uit 150 stukjes. Super leuk om mee te nemen als cadeautje als je ergens op bezoek gaat, of gewoon lekker voor jezelf.

Puzzelen met Friends
Puzzelen met Friends

Dit is een puzzel voor de echte Friends-fans. Als je de 1000 stukjes van deze Friends collage puzzel hebt gelegd, ontdek je allemaal afbeeldingen en quotes uit de serie. Ook heel leuk is deze Central Perk-koffiebeker met daarin een puzzel van 400 stukjes. Uiteraard ontbreken de fluffy rode bank en gezellige koffiekopjes niet op deze puzzel.

Scandinavische zwart wit puzzel
Scandinavische zwart wit puzzel

Deze prachtige puzzels vonden we bij Tykky en zijn echt een aanrader voor wie van die mooie minimalistische Scandinavische stijl houdt. Uitgevoerd in mooi zwart wit waan je je in Stockholm of in een stil Zweeds bos. Beide puzzels hebben 1000 stukjes, dus maak een heerlijke cappuccino of thee, pak er een kaneelbroodje bij en puzzelen maar.

Vintage puzzels van Studio zo Mooi
Vintage puzzels van Studio zo Mooi

We lieten ze al eerder zien, de puzzels van Cavallini & Co. Ze zijn ook zo tof. De puzzels zitten in een mooie koker en bestaan uit 1000 stukjes. De afbeeldingen hebben een vintagelook en zijn echt prachtig. Je kunt onder meer kiezen uit botanische puzzels en puzzels met dieren en edelstenen. Heel leuk om samen met de kinderen te doen.

Pretpark puzzel
Pretpark puzzel

Oef, we worden al duizelig bij het zien van de afbeelding van deze duurzame puzzel van Little Thingz! Een enorm kleurrijk pretpark, maar dan in de vorm van 1000 stukjes. Je vindt er verwijzingen in naar pretparken van over de hele wereld, zelfs de Pagode van de Efeteling zit erin verstopt. Daar ben je wel even zoet mee. Leuk alternatief voor nu we niet naar de echte pretparken kunnen, toch? Je kunt met het bijgeleverde informatieboekje in ieder geval je volgende pretparkbezoek alvast uitstippelen.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)