Print je eigen stofjes!

O, wat zijn deze prints leuk!
O, wat zijn deze prints leuk!

Over een paar weken komt mijn nieuwe bank (yay! Zin in!). Nu lijkt het me zo fijn als ik vantevoren dan al nieuwe kussens heb voor op de bank. De oude zijn niet mooi meer. Vlekken die er niet meer uitgaan, verschoten kleuren... Kortom, ze zijn aan vervanging toe. Ik dacht... zal ik zelf weer eens creatief aan de slag gaan? Bij Motiflow zag ik heel veel ontzettend leuke stofjes, moet je eens kijken!

Ken je de webshop Motiflow.com al? Ik vind dit dus echt een geweldig concept. Tijdens ons Flavourites Feest afgelopen mei waren ze ook aanwezig met een bijzondere stand: gehuld in een zwart-witte doek kon je hier tegen een achterwand in dezelfde print hilarische foto's maken. Echt ontzettend leuk! Nouja, je kunt je er vast niets bij voorstellen dus onder dit blog laat ik even een foto zien. Maar wat ze dus verkopen bij deze heel fijne webshop: stof, behang en inpakpapier in prachtige prints. Deze prints kun je als designer zelf uploaden, waarbij je een deel krijgt van de omzet wanneer jouw print wordt verkocht. Wat is er veel keuze! Ik blíjf maar scrollen en klikken op 'more patterns'. Het wordt steeds lastiger om een keuze te maken.

Behang - stof - inpakpapier
Behang - stof - inpakpapier

Ik zat net rond te neuzen en kan eigenlijk niet kiezen... Ik merk dat ik neig naar vrolijke, frisse kleuren. Deze lemons in geel bijvoorbeeld. Mooi in combinatie met deze pastelroze triangle, vooral op onze lichtgrijze bank. Of deze spring pattern. Ook leuk. Deze vind ik ook erg vrolijk; goede kleurencombi! 

Je blíjft scrollen. Zoveel inspiratie!
Je blíjft scrollen. Zoveel inspiratie!

Wat ik dus écht tof vindt: de stoffen zijn er in diverse kwaliteiten. Gewoon katoen, maar ook in poly outdoor stof. Maar dat is geweldig! Want dat betekent dat ik de kussens op mijn buitenbank ook eens een heel nieuwe uitstraling kan geven! Shoot, hebben we eerst een heeeeeele lange herfst en winter voor de deur staan. Snik. En ik zag net deze vrolijke stof, hoe te gek voor op de buitenbank. Oké, focus op binnen dus nu!

Leuk joh, dat inpakpapier
Leuk joh, dat inpakpapier

De prints zijn er dus ook als behang en als inpakpapier. Ik zie mogelijkheden. De prints van de kussens terug laten komen op de muur, in een of enkele banen behang of een stuk behang ingelijst in zo'n grote Ikea lijst. Of een houten tafeltje bekleden met een stuk behang, aflakken en klaar ben je. Of opbergdozen beplakken met behang en deze in de kamer zetten voor rondslingerend klein spul. Leuk ook om een poef te maken van zo'n mooi stofje. Of grote zitkussens. Een kleed voor op de bank, door de stof dubbel te doen en te vullen met dun fiberfill. Aan ideeën geen gebrek hoor. Aan tijd wél, dus ik denk dat ik mijn mams maar eens lief moet aankijken.

Marije en ik bij de Motiflow-stand op Flavourites Feest
Marije en ik bij de Motiflow-stand op Flavourites Feest

Eerst maar eens een keuze maken, zodat mijn accessoires klaar zijn voordat de bank komt. Da's leuk, want dan kan ik meteen met inrichten beginnen. Oeaahh, nu al zin in.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)