Papieren designs!

Papieren designs worden echte kunstwerkjes
Papieren designs worden echte kunstwerkjes

Hoe mooi kan papier zijn als een designer er tijd en aandacht aan besteedt! Papieren designs worden echte kunstwerkjes. Zelf heb ik een prachtig papieren kunstwerk van knipkunstenaar Geertje Aalders in mijn keuken hangen waar ik elke dag van geniet.

Mooi hoe het opengewerkt is waardoor, als je achter het gouden papier een andere kleur papier legt, je een mooie diepte werking krijgt. Check haar site voor meer bijzonder design van haar hand. Geertje heeft engelen geduld want al haar originele werken heeft ze met een klein schaartje met de hand helemaal geknipt!

De Wallpaper Leaves van Pepe Heykoop
De Wallpaper Leaves van Pepe Heykoop

Pepe Heykoop heeft dit vrolijke papieren design (Wallpaper Leaves) ontworpen voor stichting Tiny Miracles. Je kan je eigen creaties op jouw wand maken met deze set van 36 papieren blaadjes. Mooi gecoat papier met een neon kleur aan de achterzijde. Waardoor als je ze aan je wand bevestigt ze licht lijken te geven. Een bijzonder ontwerp! De Leaves zijn met de hand gevouwen door dakloze Indiaase vrouwen die gesupport worden door de Nederlandse stichting Tiny Miracles. Mooie bijkomstigheid: door je aankoop steun je deze vrouwen.  

Een erg leuke DIY, deze bunny van Lise Lefebvre
Een erg leuke DIY, deze bunny van Lise Lefebvre

De designer Lise Lefebvre heeft een te leuk ontwerp van papier gemaakt! Maar wel zo dat je zelf nog mag knippen en plakken. Een erg leuke DIY. Deze paper Bunny is gemaakt door de eerste ontwerpen van de Polygon vormen in een 3D-software af te drukken op papier. Door de voorgedrukte papieren delen van het konijn uit te knippen en zelf te verlijmen krijg je dit bijzonder object! Check haar ontwerpen hier

De ontwerpen van Jurianne Matter mogen in dit rijtje niet ontbreken!
De ontwerpen van Jurianne Matter mogen in dit rijtje niet ontbreken!

En als je een ontwerpster mag noemen die zeker weet wat voor een moois je kan maken van papier, dan is dat wel designer Jurianne Matter. Ze ontwerpt papieren designs met bijzondere patronen en subtiele kleur combinaties. Zoals de prachtige papieren bloemen Batt. Je stelt je Blatt boeket zelf samen door de bloemen uit de A5-kaart te drukken en ze aan het bloemendraad te rijgen. Een fijne bijkomstigheid: haar ontwerpen zijn helemaal eco-vriendelijk!

Te grappig dit: de papieren bouwwerkjes Cottage Towns
Te grappig dit: de papieren bouwwerkjes Cottage Towns

De designers Ontwerpduo maken hele bijzondere, diverse ontwerpen. Waaronder ook deze papieren bouwwerkjes Cottage Towns. Ze zijn al op stevig gecoat papier voorgestanst. Je hoeft ze alleen nog maar te vouwen. Zo tover je jouw plant om tot een mini nederzetting met deze huisjes en gewone kamerplanten gaan op hoge bomen of op grote struiken lijken. Deze papieren designs zorgen voor een bijzonder effect in je interieur!

Tip: google eens op 'paper art' en kijk vervolgens bij afbeeldingen en je ziet de prachtigste creaties voorbij komen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)