Origineel en vol liefde: een gepersonaliseerd Valentijnscadeau

Origineel en vol liefde: een gepersonaliseerd Valentijnscadeau
Origineel en vol liefde: een gepersonaliseerd Valentijnscadeau

Valentijnsdag is dé gelegenheid om je lief even in het zonnetje te zetten. Maar hoe verras je hem of haar op een originele manier? Gepersonaliseerde cadeaus zijn nét even wat leuker om te geven dan 'gewone' cadeaus. Super persoonlijk en bijzonder! Met deze cadeaus ga je je lief zeker verrassen.

Gepersonaliseerd bierpakket

Kijk eens in je telefoon... Wedden dat je heel veel foto's hebt van degene van wie je zoveel houdt? Zonde om ze in je telefoon te laten staan en er nooit meer naar om te kijken. Je kunt er zoveel leuke dingen mee doen! Een origineel Valentijnscadeau voor hem is bijvoorbeeld zo'n gepersonaliseerd bierpakket. Hiermee sla je drie vliegen in één klap: het pakket is voorzien van een foto van jouw vriend of man, hij krijgt de lekkerste biertjes cadeau en deze zijn ook nog eens voorzien van etiketten met een leuke tekst. Het werkt super gemakkelijk. Kies uit de online tool een leuk etiket, voer de naam in van je lief en upload een foto die je erbij wilt plaatsen. Your Surprise doet de rest. Super easy!

Leren laptophoes met naam

Het leukste is natuurlijk om een cadeau te geven dat je lief ook (bijna) dagelijks gebruikt. Voor wie wel eens iets anders wil dan een mok, sleutelhanger of ingelijste foto, is een leren laptophoes met de naam erin gestanst een leuk idee. Zo'n leren laptophoes is chic, handig in het gebruik en heel persoonlijk. Deze laptophoes is er in vier verschillende maten en heeft een lasergravure met de naam van jouw geliefde. Een mooi cadeau, dat ook nog eens heel praktisch is!

Culinair cadeau

Is jouw geliefde een kookfreak? Dan hebben we nog een paar heel leuke ideeën. Bij Your Surprise kun je bijvoorbeeld houten snijplanken met eigen tekst of afbeelding laten maken. Deze is ook goed te gebruiken als borrelplank. Een leuk, romantisch en gezellig Valentijnscadeau! Ook een bijzondere tip zijn de kookboeken die je kunt personaliseren met de naam van je lief. Hij/zij op de cover: hoe bijzonder is dat! Kies jij voor het Lekker kookboek van Miljuschka, voor Smokey Goodness (het ultieme BBQ boek) of voor een kookboek van Heel Holland Bakt? Stuk voor stuk al heel leuke kookboeken, en de naam van jouw geliefde op de cover geeft deze boeken een extra dimensie.

Bloemenzee cadeau

Zodra het Valentijnsdag is, is de lente in aantocht. Nog een dikke maand, en het voorjaar barst weer los! Daarom is 14 februari een mooie dag om bloemenzaden cadeau te geven. Daarvan heb je een zomer lang plezier! Heel leuk zijn de Blossombs zaadbommetjes. Je kunt ze bij Your Surpise kopen in een gepersonaliseerd doosje met eigen foto. Wat een leuk en romantisch cadeau waarvan je maar liefst drie keer pret hebt: bij het geven, bij het zaaien en op het moment dat de bloemen opkomen en jouw tuin een zomer lang transformeren in een kleurrijke bloemenzee. Dit is trouwens ook een leuk cadeau om aan je ouders te geven, je beste vriendin of de vaste oppas. Succes gegarandeerd!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)